pulpabeyler cs go hile acam memory hackersda 2 tane var ben sadece wallhack kullanıcam hangisini indirmeliyim birde nasıl kullanıcam
tm nasıl yapacam
cs go damı knkVAC ban yiyorsun direkt ona göre oynamak gerekiyor
pulpayı mı acayımHVH aim vs herşey açık tek atıyor legit wh belli edersen ban yiyorsun
tm da hangisi ikitane var hileÖnce indirdiğin loaderi açıcaksın sonra oyuna gireceksin ardından sitenin Hack Center Uİ kısmına tıklayıp csgo yu bul sonra da hileyi loadla ve hilenin tadını çıkar
evet ben denemek için girdim ölüm maçında girer girmez ban yedim ama güncellenmiştir direkt ban yemeye bilirsincs go damı knk
özele bakevet ben denemek için girdim ölüm maçında girer girmez ban yedim ama güncellenmiştir direkt ban yemeye bilirsin
şuan kullanamazsın üyelik şartlarını sağlamıyorsun sağ üstte üye gruplarına tıklayarak şartlara bakabilirsin.beyler cs go hile acam memory hackersda 2 tane var ben sadece wallhack kullanıcam hangisini indirmeliyim birde nasıl kullanıcam
istedğini indir ve hile arayüzünü insert tuşuyla açıyosunbeyler cs go hile acam memory hackersda 2 tane var ben sadece wallhack kullanıcam hangisini indirmeliyim birde nasıl kullanıcam