Rehberimi Faydalı Buldunmu?

• Kullanılan toplam oy
    6
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Peerai Was Here ♥
Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
1 - Steam Profilinize Kaliteli bir Resim ve İsim Koyarak Tüm bilgilerimizi (Adınızı, Soyadınızı Ve yaşadığınız yeri sahte) giriyoruz.
2 - Profilinizi herkese açık hale getiriyoruz.
3 - En Önemli Maddeye Geldik Kütüphanenizde sadece CS:GO olmasın bir kaç tane F2P Oyun Ekleyin çünkü sadece CS:GO olur ise sizin bu hesabı hile için açtığınız anlaşılır.
5 - Takım arkadaşlarınız tarafından övgü alın. Her maç başı övgüye karşılık övgü atarım diyerek övgü sayınızı yükseltebilirsiniz.
6 - Takım arkadaşlarınızı engellemeyin ve oyunda takım arkadaşlarınıza zarar vermeyin.
7 - Kimseyi oyundan atmayın
8 -Takım arkadaşlarınızla iyi geçinin adam vuramıyor ise bile teselli edin ve size güveneceklerdir onlara arada küçük hediyeler atın silah vb.
9 - Ve Bir Başka Önemli Madde daha Legit oynayın, hilem var diye ses kasmamazlık yapmayın, ses kasın.
10 - CS:GO rehberlerine giderek oranın altına benim steam profilime şunlara yazanları ne yazdıysa aynısını onun steam profiline yazıcam der iseniz steam profilinizde birden çok mesaj bulunur ve bu da sizi iyi bir oyunucu olarak gösterir. altta vereceğim mesajı kopyalarak sizde yorum kasabilirsiniz

ENG: Choose the one that's on the list and write in my profile, I will answer the same!
RUS: Выберите что то одно из этого списка и напишите в моём профиле, отвечу тем же!
GER: Such dir eine Sache aus der Liste aus und schreib es unter mein Profil und ich mache es auch bei dir!
PL: Wybierz jeden z komentarzy ponizej i zamieść w moim profilu, odwdzięcze się tym samym!
TÜRK: Listede olanı seç ve profilime yaz, ben de aynısını cevaplayacağım!
+rep Amazing Tactics
+rep Sign my profile
+rep Killing Machine
+rep Epic Comeback
+rep Top Player
+rep Insane Skills
+rep Great Teammate
+rep ONE TAP MACHINE
+rep Great Player
+rep sign me pls
+rep Epic Clutch
+rep sing bro
+rep nice profile
+rep Insane Skills
+rep Thanks For Carry

Son düzenleme:
Skeet number number 1
Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
dostum bunların hepsi bilinen şeyler SHIFT + TAB yapınca Çıkan arayüzde türkler konu olarak açıyor
yinede Burada paylaştığın iyi olmuş bilmeyen arkadaşlar Öğrenir

Peerai Was Here ♥
Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
dostum bunların hepsi bilinen şeyler SHIFT + TAB yapınca Çıkan arayüzde türkler konu olarak açıyor
yinede Burada paylaştığın iyi olmuş bilmeyen arkadaşlar Öğrenir
ben sadece bunu hileciler için olana çevirdim üstüne bir çok şey ekledim ayrıca shift + tab taki rehberler bu kadar detaylı değil teşşekürler

Skeet number number 1
Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
ben sadece bunu hileciler için olana çevirdim üstüne bir çok şey ekledim ayrıca shift + tab taki rehberler bu kadar detaylı değil teşşekürler
Benim gördüğüm de En az 20 madde vardı Aynı bu şekil senin gibi Yazmışlardı Dostum, bi fark göremedim yinede iyi yapmıssın

Peerai Was Here ♥
Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Benim gördüğüm de En az 20 madde vardı Aynı bu şekil senin gibi Yazmışlardı Dostum, bi fark göremedim yinede iyi yapmıssın
bir çok maddeyi çıkardım çünkü hile için açlılan bir profilde bunları yapamaz mesela owerwatch izleyin maddesi steam guardı etkinleştirin maddesi ve bundan daha fazlası, bunları çıkarınca elimde çok az madde kalmıştı ve üstüne bir çok şey ekledim ama yinede siz bilirsiniz tekrardan görüşleriniz için teşşekürler
edit : sadece 2,6,7'nci maddeleri steam rehberinden aldım

Son düzenleme:
Yaptıklarım yapacaklarımın yanında kalır azami ey
Süper Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Güzel bilgi en azından prime olana kadar işe yarayacak

Ultra Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
Eline sağlık fakat işe yarayacağını sanmıyorum maça girdiği gibi rage özellikler açıp direk izleyenler olduğu için legit oynayanlar da kendini belli ediyor hvh dönüyor yine de bilmeyenler için güzel konu

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
ben maça girdikten sonraki maç ban yemiştim hiç belli de etmedim sadece wh yi açtım şans işi ban yiyip yememek

Emre Montana
Seçkin Üye
Ödüller
8
Sosyal
7 HİZMET YILI
Reis Eyw Yapıyorsun Bu İşi :)

Peerai Was Here ♥
Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Eline sağlık fakat işe yarayacağını sanmıyorum maça girdiği gibi rage özellikler açıp direk izleyenler olduğu için legit oynayanlar da kendini belli ediyor hvh dönüyor yine de bilmeyenler için güzel konu
evet o çok büyük bir sıkıntı ben sabırlıyım bu konuda reportlayıp geçiyorum ama bazı kişiler sinirleniyolar haklılarda

Onaylı Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
ben oyuna 2-3 ay girmiyorum ve güven faktörüm kıpkırmızı oluyor ve bence çok saçma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...