Peerai Was Here ♥
Onaylı Üye
ben sadece bunu hileciler için olana çevirdim üstüne bir çok şey ekledim ayrıca shift + tab taki rehberler bu kadar detaylı değil teşşekürlerdostum bunların hepsi bilinen şeyler SHIFT + TAB yapınca Çıkan arayüzde türkler konu olarak açıyor
yinede Burada paylaştığın iyi olmuş bilmeyen arkadaşlar Öğrenir
Benim gördüğüm de En az 20 madde vardı Aynı bu şekil senin gibi Yazmışlardı Dostum, bi fark göremedim yinede iyi yapmıssınben sadece bunu hileciler için olana çevirdim üstüne bir çok şey ekledim ayrıca shift + tab taki rehberler bu kadar detaylı değil teşşekürler
bir çok maddeyi çıkardım çünkü hile için açlılan bir profilde bunları yapamaz mesela owerwatch izleyin maddesi steam guardı etkinleştirin maddesi ve bundan daha fazlası, bunları çıkarınca elimde çok az madde kalmıştı ve üstüne bir çok şey ekledim ama yinede siz bilirsiniz tekrardan görüşleriniz için teşşekürlerBenim gördüğüm de En az 20 madde vardı Aynı bu şekil senin gibi Yazmışlardı Dostum, bi fark göremedim yinede iyi yapmıssın
Birşey Değil Yararlı Olduysa ne mutlu banaYararli bilgilendirici bir konu olmus tesekkurler.
evet o çok büyük bir sıkıntı ben sabırlıyım bu konuda reportlayıp geçiyorum ama bazı kişiler sinirleniyolar haklılardaEline sağlık fakat işe yarayacağını sanmıyorum maça girdiği gibi rage özellikler açıp direk izleyenler olduğu için legit oynayanlar da kendini belli ediyor hvh dönüyor yine de bilmeyenler için güzel konu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?