CS:GO Hilemi yapmak istiyorum?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
5 HİZMET YILI
CS:GO oyununda kendi hilemi yapmak istiyorum kodlama ile hiçbir bilgim yok. Yardımcı olabilcek veya öğretebilecek varmı?

Seçkin Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
güzel kardeşim burda sana en baştan kodlama nasıl yapılır onu oğretmiyorlar heralde internette binlerce video makale var

Game Developer
Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Hocam 0 kodlama bilgisi ile işin çok zor temelini at önce hemen hile yapmak gibi şeylere heves etme önce kavramları öğren temelini at daha sonra bi üst düzeye çıkar bilgini eğer hile yapıp bunları arayüzlere yazmak istiyorsan c/c++ öğrenmen gerekli ama c++ öğrenmen çok zor olacaktır başlangıç için c# öğrenebilirsin veya web programlama js nue.js-next.js-react en azından kodlamanın temelini at ki OOP dillerinin temel mantığı aynıdır.

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
bunu ögretinince banada yazarmısın ya problem olmassa saygılar !

Ultra Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
Forumda bir kaç forum kurucusunun ya da üyelerinin hile yapmaya nasıl başlanır C++ nedir nasıl yapılmaya başlanır anti cheat nasıl bypasslanır tarzında konuları vardı kontrol edebilirsin
--
Benim önerim olarakta hile yapmaya başlayacaksan kitaplardan başla c++ öğren devamı gelir zaten.

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Forumda bir kaç forum kurucusunun ya da üyelerinin hile yapmaya nasıl başlanır C++ nedir nasıl yapılmaya başlanır anti cheat nasıl bypasslanır tarzında konuları vardı kontrol edebilirsin
--
Benim önerim olarakta hile yapmaya başlayacaksan kitaplardan başla c++ öğren devamı gelir zaten.
yönlenidrme linki atabilirmisin giremiyorum ama

Banlı Üye
5 HİZMET YILI
Maalesef çoğu kişi parayı veren düdüğü çalar tarzında olduğu için senin bunu birisinden öğrenmen zor. ama özellikle yabancı forumlarda adamlar detaylı bir rehber hazırlıyorlar.
araştırmanı tavsiye ederim. bu arada c++ kaynak daha fazla ama ilk C# öğren c++ zor diyolar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...