Şimdi ben asıl hesabıma cs go aldım onda hile kullanmayacağım yan çarımada bi cs go alayım diyorum şimdi ben bu hileyi kullansam sadece wall böle sakince belli etmeden oynasam ban yermiyim hala kullanıpta ban yemeyen varmı anlatırsanız sevinirim.
Eskiden kullanmıştım sadece wall 1 ay dayandım şimdiki hileyi bilmiyorum nasıl aim ayarlarını yazarmısınBen yenilmeye yakın aim açıyodum direk kafa tek atış ,hiç banlanmadım.Ama wall sıkıntı affetmezler
Tamamdır saolasın dikkatli bir şekilde oynayacağım konuyu kaparabilirsiniz yöneticilerO hilelik değil senlik bir durum. Çok fazla belli edersen direk tek yersin. (Zaten wall tehlikeli bir olay ister istemez gözün kayıyor adamın geldiği yere direk orada bekliyorsun refleks olarak.) Fakat çok sade bir şekilde kullanırsan hiçbir sorun olmaz nihayetinde hile banlatmıyor Overwatch ve izleyen oyuncuların kararları banlatıyor.
aimi mesela capslock tuşuna atıyodum öyle oynuyodum.hiç belli etmemEskiden kullanmıştım sadece wall 1 ay dayandım şimdiki hileyi bilmiyorum nasıl aim ayarlarını yazarmısın