Seçkin Üye
Sitedeki kafi bi hile kullanılabilir osiris gibi zaten menü falan belki sByte aimbotu daha temizdir pek bilmiyorum osiris kullanmadım
hocam her hilenin ban riski vardır ama şimdi ama sonra ila yersin forum daki hileyi deniye bilirsin güzele benziyorArkadaşlar merhaba, CS:GO için beni en üst liglere ulaştırabilecek, düzgün ve ban riski neredeyse hiç olmayan kaliteli bir hile önermenizi istiyorum. Ücreti pek fark etmez.
3 defa osiris kullandım, git hub üzerinden her defasında indirip oynadım. Birincisinde 5-6 ay kaldığım jailbreak sunucusundan ban yedim çok üzdü beni. İkincisinde çok hızlı yedim ban wave'ye denk geldim. Üçüncüsünden sonra daha hile kullanmadım ama yine 6 ay falan sürdü ban yemem her birinde VAC ban yedim ayrıca.Osiris hilesi var
Csghost ile injector et oyna mevlana felan var
Legit oynayınca ban yedirmez ben mevlana açarken de yemedim 2 3 ay sonra overwatch a düştüm öyle yedim legit oynarsan sıkıntı yok
hiç tavsiye etmem envantere skin eklemesi desen sorunlu atıyor ve mevlanada ban yiyiorsun burdakinde mevlana açıp ban yemedim öyle düşünxhanger var kanka güzel o