Çözüldü CS:GO için hile kodlamasını nasıl öğrenebilirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tamirci
Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Merhaba, orta düzeyde c# biliyorum cs:go için hile kodlamak istiyorum hobi olarak kendi çapımda maksat kendimi geliştirmek olsun. menü tasarımı vesaire olsun fakat nasıl yapacağımı bilmiyorum. imgui diye bir program varmış sanırım menü tasarımı için fakat internette hiç türkçe bir kaynak bulamadım yardımcı olabilir misiniz teşekkürler.

Banlı Üye
Ödüller
16
7 HİZMET YILI
Bu kanalı inceleyebilirsin imgui dahil external, internal csgo hilelerinin nasıl yapıldığını gösteriyor

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Çözüm
Uzman Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
kendini hile konusunda geliştirmek istiyosan eğer önce aimbottur esp dir onun mantığını kavra ve yeterli teknik bilgiye sahip ol çünkü her oyunda yazabilirsin. gui kodlamak zahmetli ve gereksiz

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
c# ile her hileyi yapamazsın csgo olsun başka oyunlar olsun sana tavsiyem c++ öğren hile vs kodlamak istiyorsan

Tamirci
Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
kendini hile konusunda geliştirmek istiyosan eğer önce aimbottur esp dir onun mantığını kavra ve yeterli teknik bilgiye sahip ol çünkü her oyunda yazabilirsin. gui kodlamak zahmetli ve gereksiz
anladım teşekkürler aimbot veya esp hakkında türkçe bir kaynak atabilme imkanınız var mı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...