Reis sanırım control kullanıyorum çünkü bilekten oynuyorum çayı ve fazla yer kaplamıyor peddehocam öncelikle control mü speed mi kullanıyordun
Bilek kısmına cok fazla baskı uyguluyor kalın olanlar, benim şuan ki sıkıntım oŞuanki kullandigim mousepad steelseriesin modelini bilmiyorum ama kalın oldugundan sevemedim
Bu tamamen senin el hassasiyetine bağlı bazıları kaygan severken bazıları kaymasını sevmiyor biraz daha açabilirsin konuyuBeyler CS GO için Max 200 TL lık mousepad önerirmisiniz ?
Mousem : Logitech G Pro Wireless
knk bence rgb dikkat dağıtır cs go oynayacaksa ve pad kalitesi pek iyi değil son olarak padin kenarlarında işleme yok
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş YapPolosmart Pgm15 Rgb Işıklı Gaming Mouse Pad
En iyisi tahta yaknk bence rgb dikkat dağıtır cs go oynayacaksa ve pad kalitesi pek iyi değil son olarak padin kenarlarında işleme yok
evet tahta benim için de en iyisi ama ben mouse padi bunun için aldımEn iyisi tahta ya![]()
5 tl lik mouse padmi varmış knk bu ekonomideHala 5 tl lik mouse pad kullanan ben :S
İstersen özelden atabilirim o zaman ne demek istediğimi anlarsın5 tl lik mouse padmi varmış knk bu ekonomide![]()