Kötü olan yerler değildir kardeşim, insanlardır.
Süper Üye
Sağlammı Acaba Böyle Sistem Tarafından Algılanırmı Güncelleniyormu HepXenos u kullanabilirsin xenos diye aratma google a xenos injector yazarsan çıkar
Sağlammı Bu Baya GüncelleniyormuNoob İnjectör yap bi kardes
güncelleniyor desem yalan olur bendede cs.go var ben hep bu injectoru kullanıyorum şuan ban yemedimSağlammı Acaba Böyle Sistem Tarafından Algılanırmı Güncelleniyormu Hep
Hangi hileyi kullanıyorsun ismi ne ?güncelleniyor desem yalan olur bendede cs.go var ben hep bu injectoru kullanıyorum şuan ban yemedim
he bende hooktronic kullanıyorum yani diyosun bu enjektör sağlam dilmimpgh den alıyorum ben hileleri zaten orda günlük hile çıkıyor
evet ama bayat dll injectlersen ban yersin hileleri max 24 saat sonraya kadar kullan sonra başka hile kullan ve belli etmehe bende hooktronic kullanıyorum yani diyosun bu enjektör sağlam dilmi
Eyw şuan mpgh sitesindeyim cs go bölümündeyim hile falan bulamadım neyse ben hooktronic ile devam edeyim sağol şey dicem tespit edilen enjektör ile oynarsak ama rekabetçi değil sadece server basit eğlence rapor falan yemessek vac yermiyizevet ama bayat dll injectlersen ban yersin hileleri max 24 saat sonraya kadar kullan sonra başka hile kullan ve belli etme
Yooo 2 Aydır Kullanıyorum Hemde Ücretsizbobyreis123 cs go da hile kulanıyorsun ban yemiyormusun hacı ?
Peki varmı önerdiğinNoob İnjector Diyen Arkadaşlar Siz Deneyin Bakalım OnunlaOnunla Girdiğiniz Zaman Vac Ban Yemiş Halde Bulursunuz Kendinizi
Bende Xenos Öneririm KardeşimPeki varmı önerdiğin
Peki varmı önerdiğin
güncel halini nasıl bulabilirimBende Xenos Öneririm Kardeşim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?