Seçkin Üye
Cs go için önereceğiniz Ban yedirtmeyen bir injecktör varmı ? Teşekkürler
Ücretsiz önermiyorumPeki önereceğin bir hile varmı ücretsiz
Gerçekten onu 5 aydır kendi injectörüyle kullanıp Ban yemediysen unlosttan daha şanslısınVar Kardeşim Ben Hooktronic 5 Aydır KullanıyorumEnjektörüde var .d
ücretsiz hile kullanmanı kessinikle tavsiye etmem. Benim daha VAC sisteminden haberim yokken ücretsiz bir hile açıp VAC ban yemiştim.Cs go için önereceğiniz Ban yedirtmeyen bir injecktör varmı ? Teşekkürler
Evet biliyorum siteleri araştırırken görmüştüm galiba o injectör deki baytları değiştirerek kendine özel bir injectör gibi kullanabiliyormuşsun en yakın zamanda yapıp denicem teşekkürler.RandoInjector UD onu kullanabilirsin
Junk Codeları yenileyerek her gün düzenli olma şartı ile undetected yapabilirsinEvet biliyorum siteleri araştırırken görmüştüm galiba o injectör deki baytları değiştirerek kendine özel bir injectör gibi kullanabiliyormuşsun en yakın zamanda yapıp denicem teşekkürler.
Internette bir sürü tutorial tarzında videolar var örnek olarak ayyware source indirip içine junk code ekleyip,undetected bir injector yapman veya bulman daha iyi bence.Kardeş bak ben 2 hesapla ücretsiz olarak hile kullandım 2 hesapta VAC Ban yedi. 24 + 24 = 48 TL çöp oldu. Bence CS:GO de bırak hileyi.
Internette bir sürü tutorial tarzında videolar var örnek olarak ayyware source indirip içine junk code ekleyip,undetected bir injector yapman veya bulman daha iyi bence.
Aynen öyle. 48TL diyorum 2 hesap direk banlıyorlar. Kullanmayın o oyunda.Csgoda hile kullanılmaz ya direk ban yiyorsun boşa para israfı ama genede işine yarayan oyuncular olucaktır bilgi için sağol