Depo CS GO Jailbreak Sunucularının Değerlendirilmesi.Biraz küfür içeriyor kbyin 10 yılın siniri

• Konuyu başlatan xtragyne1sts
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

xtragyne1sts

X
Selamun aleyküm arkadaşlar nasılsınız iyimisiniz iyisinizdir inşallah.Bügün ne yazıkki oynayınca delirdiğim bir csgonun içeriğini sizlere bahsedicem.Aranızda bileniniz vardır ama ben genede anlatıyorum:
Cs go jailbreak 1 komutçuyla ve geri kalanı mahkumlarla olan bir oyundur.Komutçu hücrenin gardiyanıdır.Eğer komutçuya uymaz ise mahkumlar cezasını ölüm ile ödüyorlar.Yada komut dinlemekten sıkılan tiplerde hapishanede iç isyanı başlatıyolar.1.6 dan beri jailbreak oyuncusuyum yaklaşık olarak şu jb ye 11 yılımı verdim.Lol deki o tip yavşaklardan sıkılınca geçtiğim bir oyundur.Amma velakin birkaç sunucu varki yada komutçular var insanı delirtiyolar.Bi bok bilmeden geçiyolar şu koma.Biz bilerek başlamadık.Ama komuta geçerek adamlarıda delirtmedik.Üstüne hatasını düzeltmeye çalışıncada bazı bi tip şerefsiz ibneler varki üste çıkıyor hatasını kabullenmiyor.Lan ibnenin evladı biz senin kahrınımı çekmeye giriyoruz şu oyuna.İşini süper yapanlarda var onlara madalya takılması gerek.Abartmıyorum cidden eğer oynamayan varsa bi oynasın ne demek istediğimi çok iyi anlıcaklarını düşünüyorum.İşte o komutçu komut verirken 10 dkda şu siktiğimin kapısını açamıyor.Sonra saçma sapan 5 tl lik mikrofonu ile kelime oyunu yaparak deli ediyor ve velet kitle tabiki bu oyunda ileri seviyede.Burda yaşı küçük olan kardeşlerimizi asla aşşağılamıyorum.Sadece nerde ne yapacagını bilmiyolar.Saçma sapan iş yapıyolar ben 2 3 sunucuda isyan attım diye -1 ban yediğimi bilirim ya. -1 sınırsız ban oluyorr bu arada ve her oyunda olduğu gibi o tipini siktiğim insanları o monitorun arkasında oldugu için kendine güveni geliyor tabi.Monitor arkasındayım zahihuausfuasuduasduasuduj bişey yapamazlar aynı bu tripe girdikleri için oyundaki dengeler bozuldu ya.Bu her oyunda var aslında tek şunda değil.Demek isteyeceğim bir arkadaşınızın veya kendi serveriniz değilse tabi adam akıllı yöneten bir arkadaşınızın sv ise hiç başlamayın şu cs go nun jailbreak moduna.Ben normalde küfretmeyen sakin bir insandım şimdi 19 yaşındayım o moda 8 yaşında başladım önüme gelene random küfretmeye başladım o oyundan çıkınca o oyunun siniriyle.Benden tavsiye hiç başlamayın şu jb ye

Binevi 2. lol diyebiliriz veletler oyunu istila etti mk ve kendini bi bok sanan insanlar.

Banlı Üye
9 HİZMET YILI
bunu ilk defa duydum bu konuyu okuduğumdan sonra s*kseler girmem

xtragyne1sts

X
mcc123 normalde jailbreak candırda.Kaliteli server kalmadı.Girmeni cidden tavsiye etmem onun yerine aç memory wolftüde takıl daha zevkli cidden.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...