Üye
I'm asking the junk code logicI also don't understand what he said
Teşekkür ederim cevabın için bi sorum olcaktı hile yaptım diyelim mesela bunu kaç günde bi güncellemem gerekiropensource paylaşılmış bütün hilelerin methodlarının ifşa olduğunu vac'da kayıtlı olmasından dolayı programa junk code ekleyip compile ettiğinde vacdan kaçabileceğini düşünüyor yazılımcılar bu videoda onu anlatıyordur, vmprotect de aynı işlevi görür diye düşünüyorum kanımca vmprotect ile şifrelemen daha mantıklı olabilir, hatta junk code ekleyip vmp ile de paketleyebilirsin.
mantığını sordum hocam nasıl kaçıyor yani vac sisteminden junk codlaBiraz ileri seviye bilgiler var hocam anlatılcak gibi değil
eyvallah hocam ne güzel anlatmışsınopensource paylaşılmış bütün hilelerin methodlarının ifşa olduğunu vac'da kayıtlı olmasından dolayı programa junk code ekleyip compile ettiğinde vacdan kaçabileceğini düşünüyor yazılımcılar bu videoda onu anlatıyordur, vmprotect de aynı işlevi görür diye düşünüyorum kanımca vmprotect ile şifrelemen daha mantıklı olabilir, hatta junk code ekleyip vmp ile de paketleyebilirsin.
amacım radar kullanmak wh aim falan sakat işler insan ister istemez belli etme şansı oluyor en azından kendi radar hackimi kodlarım die düşündüm sadece vac sisteminden nasıl kaçacağımı bilemiyorumAslında bu yalan gibi, neden mi?
Hilenin kodları/görsel efektleri değişmiyor. VAC'den kaçmanın en iyi ve sağlam yolu her zaman hilenin adını değiştirmek. Bir gün chrome.exe bir gün discord.exe yapılmalı ve aim belli edilmemeli WH den ban yiyilmez aimden yenir.
Dostum overwatchda wh'den de ban yersin en iyisi legit oynamakAslında bu yalan gibi, neden mi?
Hilenin kodları/görsel efektleri değişmiyor. VAC'den kaçmanın en iyi ve sağlam yolu her zaman hilenin adını değiştirmek. Bir gün chrome.exe bir gün discord.exe yapılmalı ve aim belli edilmemeli WH den ban yiyilmez aimden yenir.
throwing blank commentslol what is this?
Belli etmezsen neden yiyesin?Dostum overwatchda wh'den de ban yersin en iyisi legit oynamak![]()
ne işe yarıyor vacden kaçmak için bir bilgin varmıJunk code işlevi olmayan kod satırlarıdır hileyi anticheattan bir nebze korumaktır ancak artık işe yaramıyor diye biliyorum.
anlamadım ?Teşekkürler