CS:GO Kasma Sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
HİL
Uzman Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Merhaba;
Özelliklerime rağmen CS:GO da düşük fps alıyorum. Bu konu hakkında bilgisi olan yazabilir mi ?

SİSTEM ÖZELLİKLERİM :

GEFORCE 820M
İNTEL HD 3000
8GB RAM
İ5 4210U İŞLEMCİ

Look at this I am Rich
Seçkin Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Kaç FPS alıyorsun? Driverların güncel mi? İşletim sistemin nedir? Isınma sorunun var mı? Her oyunda aynı sıkıntı var mı?

Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Windows Home geç , biosdan overlock yapabiliyorsam yap , bilgisayarini temiz tut , fazlasi yapılmaz

HİL
Uzman Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Kaç FPS alıyorsun? Driverların güncel mi? İşletim sistemin nedir? Isınma sorunun var mı? Her oyunda aynı sıkıntı var mı?
Evet her oyunda aynı sıkıntı var. CS:GO 45-50 arası - Valorant 45-50 Ekran kartım güncel başka neyi güncelleyebilirim?
Post automatically merged:

Windows Home geç , biosdan overlock yapabiliyorsam yap , bilgisayarini temiz tut , fazlasi yapılmaz
BİOS'dan nasıl overclock yapacağımı bilmiyorum. Termal macun ve fan temizliği yaptırmadım. Bu durumdan kaynaklanıyor olabilir mi?
BİOS'dan overclock yapmak zararlı olur mu?
Post automatically merged:

İşletim sistemi Windows 10 Home Single Language.

Look at this I am Rich
Seçkin Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Evet her oyunda aynı sıkıntı var. CS:GO 45-50 arası - Valorant 45-50 Ekran kartım güncel başka neyi güncelleyebilirim?
İşlemci, RAM, HDD, SSD vb. güncellenir. Oyun sırasında görev yöneticisinden kullanımlara bakıp gönderirsen sevinirim. Böylelikle sana daha çok yardımcı olabilirim. Aynı zamanda yapabiliyorsan bir temiz kurulum yapmanı öneririm. Youtube'dan videolara bakabilirsin.

HİL
Uzman Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
İşlemci, RAM, HDD, SSD vb. güncellenir. Oyun sırasında görev yöneticisinden kullanımlara bakıp gönderirsen sevinirim. Böylelikle sana daha çok yardımcı olabilirim. Aynı zamanda yapabiliyorsan bir temiz kurulum yapmanı öneririm. Youtube'dan videolara bakabilirsin.
Nasıl güncelleyeceğim konusunda yardımcı olabilir misin?

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
lliklerime rağmen CS:GO da düşük fps alıyorum. Bu konu hakkında bilgisi olan yazabilir mi ?
oyun içi ayarlarında çok değişiklik yaptıysan almıyo olabilrsin bilgisyarın iyi bir bilgisyarsa görüntü ayarlarını sıfırla ve sadece oyun dışıu baştma kodlarını kullan bidaha dene düzelicektir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...