CS GO Kasma Sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar konu başlığında da belirttiğim gibi bende kasma sorunu var bunu nasıl düzeltirim? Oyuna max 70 FPS alabiliyorum. 8 GB RAM var ama ekran kartı kötü sanırım. Normalde oyuna hiç giremiyordum , internet üzerinden uyguladığım ayarlar ile oyuna girebilme imkanım oldu. Ancak oyunun sürekli olarak kasması , drop yemem oyun zevkimi bozuyor. Ek olarak bazen ekran donuyor , yaklaşık 5-10 saniye sonra sesler gelmeye devam ediyo ama ekran donmuş şekilde kalıyo. Haliyle oyunu kapatıp açmak zorunda kalıyorum. Bu sorunlarıma çözüm önerisi olan varsa benimle paylaşabilir mi lütfen?

6YQCan.png

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Kanka ram vs sorun olmaz da ekran kartın cidden kötü bence oyuna girdiğine şükret :(

Süper Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
Dostum üzülerek söylüyorum bu sistemle oyunu açabilmiş olman bile büyük başarı. Evet ramin yüksek fakat csgo en çok cpu ve gpu üzerinde yük taşıyor. Unlostun verdiği ayarlamaları yaparak bi ihtimal fps dropları durdurabilirsin. Ama eğer oda olmuyorsa Cs 1.6 da keyfine bakmanı öneririm. Unlost Fps yükseltme yazarak bahsettiğim videoyu bulabilirsin.

Uzman Üye
5 HİZMET YILI
bu sistemle kasması normal ama asıl en büyük etken video ayarı 4:3 ayarında oynamak hem performans verir hem de daha iyi konsantre olursun

Banlı Üye
10 HİZMET YILI
katılıyorum biraz zor ama unlostta bak derim çünkü hile de acıyorsan hile de kaptıyor fps ye dam cöküş

Üye
6 HİZMET YILI
Bilgisayarı ilk fırsatta değiştirmeyi düşünüyorum zaten. Yeni bir şey almadan , ayarlamaya yoluyla yapabileceğim çözüm önerisi olan var mı? (Unlost FPS videosunu deneyeceğim kısa sürede , ekran ayarı 4:3 zaten)

Üye
6 HİZMET YILI
Unlost FPS videosunu ve diğer FPS videolarını izledim ama yükseltmek bir yana , oyunu çalıştırmamı engelliyor o ayarlar. Şuan kendi yaptığım ayarlar ile max 70 min 15 fps arasında oynuyorum. Ortalama FPS 40-50 civarında.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...