CS GO klasörünün yerini değiştirince oyun açılmama sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Steam klasörünü D diskinden E ye aldım yeni klasör içerisine cs go açılmıyor yeni klasör ismini değiştirmem gerektiğinin söylüyor. Nasıl değiştirebilirim.

Süper Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
kanka aladığım kadarıyla el ile değiştirmişsin konumunu el ile değiştirirsen çalışacağı yerde oyun çalışmaz oyun kendin hala D diskinde sanıyor.
yapaman gereken, oyunun üzerine steamden sağ tıklamak ve yerel dosyalar kısmından yükleme klasörünü taşı demek .

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
arkadaşlar anlatmak istediğim şey klasörü nasıl değiştiririm değil klasörü steamdan değiştirebiliyorum zaten. Klasörün adını nasıl değiştiricem. el ile değiştirince oyunu bulamıyor.

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
knk eğer internet kota sıkıntın yoksa oyunu sil kaldır tekrar kur en kötü ihtimal bu değiştiremiyorsun diye biliyorum

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
kanka klasörün adını değiştirmem lazım içinde 20 tane oyun 1 tb var hepsini silemem sadece kurulu olan klasör ismini değiştirmem lazım
steam'a gir indirmelere girdikten sonra indirme ayarlarını bul , en üstte kütüphane klasörleri var ona tıkla , depolama yöneticisi geliyor ordan yeni klasör oluştur , ayarları yaptıktan sonra orada çubuğun yanında 3 nokta var varsayılan yap vs var oradan halledebilirsin

Banlı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Yerel oyun dosyalarını doğrula yapabilirsin csgoyu baştan indirmeye başlatıp 30 saniye sonra durdurursan steam libary içine yemekledigin dosyaları atabilirsin dogrula yaparsan acilacaktir

Süper Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Steam'de Ayarlar'a girin. İndirmeler'deki Kütüphane Klasörü'ne tıklayın ve sağ tıklayarak "Kütüphane klasörünü onar"a basın. Büyük ihtimalle düzelecektir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...