Çözüldü Cs go legit

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
5 HİZMET YILI
Cs go legit hilesinde şuan cs go güvenli modda başlatılamadı uyarısı alıyorum sebebi nedir

Çözüm
oyunu kapatıp açınca düzeliyor yoksa 3.part yazılım olarak alıglıyor ve güven puanın düşüyor fgüven puanın düşüncede raporlanman durumunda güven puanın göz önüne alınarak daha kolay ban yiyebiliyorsun diye biliyorum sen yinede tekrar aç kapat ozaman o hata gidiyor bende sendede gider büyük ihtimal
Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
oyunu kapatıp açınca düzeliyor yoksa 3.part yazılım olarak alıglıyor ve güven puanın düşüyor fgüven puanın düşüncede raporlanman durumunda güven puanın göz önüne alınarak daha kolay ban yiyebiliyorsun diye biliyorum sen yinede tekrar aç kapat ozaman o hata gidiyor bende sendede gider büyük ihtimal

Çözüm
AvA
Uzman Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
The reason is you need repair your game in steam after open again steam i had the same problem.

Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
3. part yazılım algıladığı için öyle olmuş oyun dosyalarının bütünlülüğünü doğrulaman lazım kanka

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Hile 3.yazılım olduğu için öyle bir hata vermiştir oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrulayıp tekrar denersen düzelecektir

Üye
8 HİZMET YILI
bende açtığımda ilk hileyi açmaya çalıştım sonra oyuna girdim vac ban dedi fakat steam arayüzünde herhangi bir ban yasaklama vs yazmıyor. allahtan yan hesapla yapmıştım. sonra başka bir hesapta denedim sıkıntı olmadı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...