Her zaman mı oluyor bu muhabbet yoksa ara ara mıcs go da rekoda adamların kafada aim sıkıyorum ama mermi gitmiyor aimim kötü değil bi dönemler keleş eloda 35 40 vururken suan unranked heaspta daha 20 zor vuruyorum tek bende mi sorun
kanka oyunda her geçen gün oyuncular daha iyi oynuyor insanlar movement öğrendikleri için mermiler adamın kafasına gitmiyordur geliştikçe gitmeye başlar emin olcs go da rekoda adamların kafada aim sıkıyorum ama mermi gitmiyor aimim kötü değil bi dönemler keleş eloda 35 40 vururken suan unranked heaspta daha 20 zor vuruyorum tek bende mi sorun
iternetinde bir sorun olabilircs go da rekoda adamların kafada aim sıkıyorum ama mermi gitmiyor aimim kötü değil bi dönemler keleş eloda 35 40 vururken suan unranked heaspta daha 20 zor vuruyorum tek bende mi sorun
ekran hzen ile alakalı diye biliyom iyi pc olursa yaşamazsın böyle bir soruncs go da rekoda adamların kafada aim sıkıyorum ama mermi gitmiyor aimim kötü değil bi dönemler keleş eloda 35 40 vururken suan unranked heaspta daha 20 zor vuruyorum tek bende mi sorun