Seçkin Üye
ben rank giriyorum gene aynı ranktada dolu bunlar heryerde var oynanmıyor artık cs
oluyor merak etme, para bol onlarda tekrar tekrar alıyolardır hesap..CSGO iyice saçmaladı seçkin bile olsanız mevlana olmasa da hile kesinlikle dolu. İşin kötü tarafı adamlara bir şey olmuyor sen kullansan banlanıyorsun =)
seçkin hesap değilsen büyük ihtimal ondandır ama oyun bedava olduğundan beri seçkin filan dinlemeden hile geliyor oyuna normal oyunda çok evet ama rank maçlarda daha az oluyorBugün bi girdim oyunda herkes abartmıyorum oyundaki herkes mevlana açmıştı ve her girdiğim maçta en az 5 mevlanalı vardı. Daha dün hiç görmedim bugün herkes mevlana.
Neden herkes hile yapmaya başladı anlamadım
dostum bedava sürümünde oynuyorsan tabi vardır, bedava sürümünde hilesiz maç mı olur ya xdBugün bi girdim oyunda herkes abartmıyorum oyundaki herkes mevlana açmıştı ve her girdiğim maçta en az 5 mevlanalı vardı. Daha dün hiç görmedim bugün herkes mevlana.
Neden herkes hile yapmaya başladı anlamadım
aynn her maç hilecidostum bedava sürümünde oynuyorsan tabi vardır, bedava sürümünde hilesiz maç mı olur ya xd
bide kullanırken hiç çekinmiyorlar ben bi kere kullandım over watcha düşmeyim diye kıçımı yırttım adam direk açmış her şeyi koşa koşa öldürüyor milleti xd