CS:GO mu yoksa Valorant mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Bence valorant ama üçüncü bir şık olacak olsaydı kesinlikle onu seçerdim. Bence farklı bir olay konu dizilimi olmalı yani. valo ve cs aynı kalıp. özellikle cs 20 yıldır aynı şeyleri yapıyoruz

Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Cs
Post automatically merged:

Cs

Son düzenleme:
Banlı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
CS'de şuan hile olmasa bile Valorant'ı tercih ederim. CS'nin topluluk sunucuları açısından artısı fazla tabi ki. O Jailbreak ortamı çok güzel. Valorant'ın çeşitliliği daha fazla. Aktif olarak güncellenmeye devam ediyor. Karakterleri mapleri ve genişlemeye devam eden hikayesi. Valorant diyorum.

Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
eskiden cs şu an valorant ya da ikisini de boşverin R6

Süper Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Hilesiz bir CSGO, Valorant'a fark atacaktır. Piyasanın en ünlü ve en stabil oyunu.

Banlı Üye
Ödüller
1
Sosyal
4 HİZMET YILI
Valorant ve CS:GO Çok farklılar. Birisinde ajanların kendi yetenekleri var, Diğerinde sadece silah ve aim.
Valorant renkli dünyasıyla bence daha eğlenceli. Ama CS:GO Topluluk sunucuları gibi bir dünyaya da sahip. Ben Valorant'ı seçerdim ama CS:GO'da gayet muazzam. Valorant desem bile CS:GO Seçeceğim zamanlar da olacaktır.

Ultra Üye
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
Net Cs cs'nin tek sıkıntısı hile olması valoranta göre baya fazla hile var ve hiçbir adım atılmıyor ama bence en iyi fps oyunu csdir.

Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
valorant çünkü cs e göre hile daha az banlanması da kısa sürüyor ve kesin çözüm hwıd ban atıyor cs de böyle bir önlem alırsa geri dönüşler olacağını düşünüyorum.

Uzman Üye
Ödüller
6
Sosyal
7 HİZMET YILI
Counter Strike lakin acilen hile korumasının geliştirilmesi lazım!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...