Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bugün itibari ile hem HWID ban yedim hem de hesabım 3.parti yazılımdan ban yedi Valorant kesinlikle benim gözümde bitti, bilgisayarımda 3. Parti sayılabilecek hiçbir
şey yok
tabikide bana göre valorant çünkü valorantta daha fazla skill kullanabiliyoruz farkı şeyler deneyebiliyoruz fakat cs de her şey monoton şekilde ilerliyor.
Hileler olmasa CS derdim ancak CS'nin artık oynanılabilirliğinin olduğunu düşünmüyorum. Elbette arkadaşlarla birlikte girip oynanılabilir ancak artık basit smokelar için bile çok fazla ezber yapılıyor. Hile olmasa dahi oyun ezbere kalıyor. Spray için el alışkanlığının olması yeterli çünkü belli bir şekilde gidiyor mermiler.
Valorant çok yapay geliyor. Basit ve çocuksu geldiği için en büyük dezavantajı buradan geliyor. Klasik ve gelenekçi olmadığından dolayı pek oynanası yok tabii kişiden kişiye değişir bu durum. Yine de hile olmasa CS derdim.
Hileler Olmasa net cs hem vuruş hissiyatı olarak hem oyun içi grafikler olarak ama Valorant demek durumundayım çünkü yeni nesil bir oyun ve 5v5 oyunlarında aynı lol gibi skill setleri görmek pek alışık değiliz oyuzden valorant