Belki geçer diye günlerce maça girmedim hala aynı 50 övgü bastırdım galiba 200 tane daha bastırıcam.Takım arkadaşlarını vurmayarak başlayabilirsin vurmayarak mesela
Seçkinim dostum zatençok zor şuan ki cs problem hatta cs 2 de bile hile çıktı bence seçkin almadan artık çok zor olucak
Övgü bastırıcam karar verdim teşekkür ederim.Takım arkadaşına hasar vermemek | Övgü almak | Oyuna Girme SIKLIĞIN | ve Rankın (emin değilim | Bu kadar diye biliyorum umarım yardımcı olabilmişimdir
It will be a long process.The only way to improve your Trust Factor is to be a positive member of the CS:GO and Steam community. Trust Factor matchmaking will continue to be adjusted, but all players have to do to improve their matchmaking experience is continue playing CS:GO and other Steam games legitimately.
Aslında zaten kullanmıyorum iki maç açtım sadece zaten full legitim ama genede durum buBenim sana fikrim bence hiç hile kullanma derim sana çünkü ban yeme riskin çok ve dediğin gibi güven problemi var
heMerhabalar csgo nun hile kullananlar için veya smurf olanalar için en temel sorunlarından birisi ban yememek yetmiyor bir de güven faktörünü de düşürmemek gerekiyor yoksa zaten hilelerle denk geliyorsun övgü attırarak eski haline getirebilir miyiz hesabı.
okeyMerhabalar csgo nun hile kullananlar için veya smurf olanalar için en temel sorunlarından birisi ban yememek yetmiyor bir de güven faktörünü de düşürmemek gerekiyor yoksa zaten hilelerle denk geliyorsun övgü attırarak eski haline getirebilir miyiz hesabı.
güven faktörünü arttırmak icin rehberler var onlardan bakabilirsinMerhabalar csgo nun hile kullananlar için veya smurf olanalar için en temel sorunlarından birisi ban yememek yetmiyor bir de güven faktörünü de düşürmemek gerekiyor yoksa zaten hilelerle denk geliyorsun övgü attırarak eski haline getirebilir miyiz hesabı.
Baktım fakat hep aynı şeyler.güven faktörünü arttırmak icin rehberler var onlardan bakabilirsin
ban yemen knk sadece kick yersinMerhabalar csgo nun hile kullananlar için veya smurf olanalar için en temel sorunlarından birisi ban yememek yetmiyor bir de güven faktörünü de düşürmemek gerekiyor yoksa zaten hilelerle denk geliyorsun övgü attırarak eski haline getirebilir miyiz hesabı.
kanka ugrasma bosverBaktım fakat hep aynı şeyler.
Maçlarda quit atmamak ve takım arkadaşına zarar vermemek en fazla güven faktörünü etkileyen şey.Merhabalar csgo nun hile kullananlar için veya smurf olanalar için en temel sorunlarından birisi ban yememek yetmiyor bir de güven faktörünü de düşürmemek gerekiyor yoksa zaten hilelerle denk geliyorsun övgü attırarak eski haline getirebilir miyiz hesabı.
Harbi mi bizim 32 tl boşa gitti deseneövgü mövgü bastırma kral bot hesaplar hiçbi işe yaramıyor
Bunların hiç birini yapmıyorum aslında.Maçlarda quit atmamak ve takım arkadaşına zarar vermemek en fazla güven faktörünü etkileyen şey.
Nasıl anlamadım.Virüs programı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?