- Konuyu başlatan
Seçkin Üye
Aldım zaten ama şuanlık bir şey değişmedi ben de.övgü basanlardan satın alabilrisin herhangi bi sorun cıkmadı ben kullanıyorum
Aldım zaten ama şuanlık bir şey değişmedi ben de.övgü basanlardan satın alabilrisin herhangi bi sorun cıkmadı ben kullanıyorum
Direkt güven faktörü boost ilk defa duyuyorum araştıracağım.ücretli bir sekilde guven faktoru boostlayanlar da var, ne kadar güvenilir bilemem
Denicem bunlarıda teşekkürler.yorum ve övgü botları ile, zar zor yüzde 75 e çıkartabildim. bunun dışında profilinin herkese açık olması saatinin herkese açık olması gibi basit yöntemlerde var.
Ben de bir etki etmediben övgü satın almıştım diye hatırlıyorum sanki öyle düzelmişti.
valla ugrasmayın ugrastırtmayınban yemen knk sadece kick yersin
Post automatically merged:
kanka ugrasma bosver
Açık değil overwatch yoksa yapardım.Eskiden overwatch yapınca yükseliyordu bir süre dene işe yarar büyük ihtimal
sanırım arkadaş virus programı aktif edersen gecer galiba onu demek istemis yani artarNasıl anlamadım.
Anladım teşekkür ederimoyun içinde kendine dikkat etmek dışında övgü botu satın almak var
Saat kasmak işe yarıyormu ki bilmiyordum sağ ol denicem.seçkin alabilirsin eğer var ise topluluk sunucularında vakit geçirerek saatini attırabilirsin
tabikide her oyuncu hile misin deilmisin diye porfiline bakıp saatine bakarlarAnladım teşekkür ederim
Post automatically merged:
Saat kasmak işe yarıyormu ki bilmiyordum sağ ol denicem.
Bu arada şakasız dediğini yaptım ve kırmızıdan sarıya döndü güven faktörüm çok şaşırdım ama oldutabikide her oyuncu hile misin deilmisin diye porfiline bakıp saatine bakarlar
rica ederim ne demekBu arada şakasız dediğini yaptım ve kırmızıdan sarıya döndü güven faktörüm çok şaşırdım ama oldu![]()