Uzman Üye
Arkadaşlar, CS:GO.NET güvenilir mi? Açtığımız kutulardaki skinleri CS:GO'ya çekebiliyor muyuz? Bilen varsa yazsın.
Moderatörün son düzenlenenleri:
Onu anladımda dostum kasadaki skinleri cs go da kullanabilirmiyiz onu sordumCs go net senelerin sitesidir hocam bir problem olmaz merak etmeyin
CS: GO also has the upper hand in terms of combat mechanicsGuys, is CS:GO.NET reliable? Can we withdraw the skins in the boxes we opened to CS:GO? If anyone knows, write.
CS:GO.NET sitesi yıllardır var ve kesinlikle güvenliArkadaşlar, CS:GO.NET güvenilir mi? Açtığımız kutulardaki skinleri CS:GO'ya çekebiliyor muyuz? Bilen varsa yazsın.
kankam en güvenilir sitelerden birisiArkadaşlar, CS:GO.NET güvenilir mi? Açtığımız kutulardaki skinleri CS:GO'ya çekebiliyor muyuz? Bilen varsa yazsın.
plg2x bet veya easyskinsi de deneyebilirsin gayet iyi siteler cok güvenilirArkadaşlar, CS:GO.NET güvenilir mi? Açtığımız kutulardaki skinleri CS:GO'ya çekebiliyor muyuz? Bilen varsa yazsın.
şimdiye kadar sıkıntı yaşamadım güvenilir benceArkadaşlar, CS:GO.NET güvenilir mi? Açtığımız kutulardaki skinleri CS:GO'ya çekebiliyor muyuz? Bilen varsa yazsın.
hocam sitenin url sine dikat et csgo net benim de arada kulandım 1 site tavsiye ederim güzel kasalar varArkadaşlar, CS:GO.NET güvenilir mi? Açtığımız kutulardaki skinleri CS:GO'ya çekebiliyor muyuz? Bilen varsa yazsın.
evet yapabilirisin ve güvenilirdirArkadaşlar, CS:GO.NET güvenilir mi? Açtığımız kutulardaki skinleri CS:GO'ya çekebiliyor muyuz? Bilen varsa yazsın.