CS:GO Overwatch'dan kurtulma yöntemleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Öncelikle ben 164 Win aldım rankım global

Öncelikle hile açtığınız zaman wall hack aim asist açın ama adama bakarak çıkmayın sağ sola bakmadan vurmayın oyunu çok yavaş oynayın
Wall hack açıkken hırs yapıp öldürmeyin prof oyuncuların aklına gelmiycek yerlere bakıp vurmayın ölün bir şey olmaz hileli 600 saatlik oynayışımın özeti

Trigerr konusuna gelirsem ben kullanıyorum ama tek awpde cross katıyorum adam gelirse kendisi vuruyor hırs yapıp AK-47 deagle kullanmayın (yaşandı jasdjsadajs)
Ama adam gelmesine 1-2 saniye kala katmıyorum cross katıp 10-20 saniye bekliyorum başka yerlerede çeviriyorum aynısını yapın trigerr kendisi vurucaktır sakın yanlışlıkla tıklamayın (başıma geldi bir şey olmadı)

Övgü satın almayın hiç gerek yok boşuna para harcamayın ban yeseler hileli takımımız var oyniyoruz 1068 saati var daha ban yemedi rankı suprame sadece madalya kasmanızı öneriyorum

Günde 5-6 maç oynayın ve 24 saat bekleyin reportlarınız silinecektir (11 report olayına inanmıyorum 100 score olayına hiç inanmıyorum bunları geçtim ben çünkü kötü son olmadı

1633113727989.png

1633114073494.png

Moderatörün son düzenlenenleri:
Süper Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Eyvallah hocam bundan sonra asla ban yemeyeceğim :D

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Resimde az vurmamım sebebi 5 pre hile o yüzden kill dagılımı böyle oluyor

Seçkin Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Gelemeyen olursa yaz 5. hileli pre olunur

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Bundan sonra böyle de deneyimleme şansımız oldu.Pek rahat edebilceğimi sanmıyorum :cryangry:

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Güzel taktik aslında. Doğrusu olan da bu zaten. Tavsiye için saol dostum.

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Güzel konu bende hile ile yüksek ranklara kadar kasmıştım benim fikrim wallhack kullanmamanız insan ister istemez duvardan izliyor

Are you sure
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
zaten csgo da kaliteli hile ise ban yemenin tek olasılığı fazla belli etmeleri genelde bir çok oyuncu hırsına yenik düşüp hileyi köklediği için hızlı ban yiyor Legit oyun sergileyenler hilenin UD oranına göre ban yeme süresi artıyor ben şahsen kendim için küçük bir hile yazmıştım csgo o zamanlar panorama sistemine yeni geçmişti yaklaşık 8 ay sonra ban yedim ligim o zaman efsanevi kartaldı siz siz olun fazla belli etmeyin hileniz var diye her oyun kazanıcaksınız diye bir şey yok kaybetmeyi öğrenmek lazım

Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Teşekkürler hocam deneyeceğim işime yarayacağımı düşünüyorum.

Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
knk ben ban yedim 1 kere daha da cs go da açmadım hile senin dediğin gibi hırs yapmamak lazım :)

Gariban bir Sivaslı
Ultra Üye
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
Öncelikle ben 164 Win aldım rankım global

Öncelikle hile açtığınız zaman wall hack aim asist açın ama adama bakarak çıkmayın sağ sola bakmadan vurmayın oyunu çok yavaş oynayın
Wall hack açıkken hırs yapıp öldürmeyin prof oyuncuların aklına gelmiycek yerlere bakıp vurmayın ölün bir şey olmaz hileli 600 saatlik oynayışımın özeti

Trigerr konusuna gelirsem ben kullanıyorum ama tek awpde cross katıyorum adam gelirse kendisi vuruyor hırs yapıp AK-47 deagle kullanmayın (yaşandı jasdjsadajs)
Ama adam gelmesine 1-2 saniye kala katmıyorum cross katıp 10-20 saniye bekliyorum başka yerlerede çeviriyorum aynısını yapın trigerr kendisi vurucaktır sakın yanlışlıkla tıklamayın (başıma geldi bir şey olmadı)

Övgü satın almayın hiç gerek yok boşuna para harcamayın ban yeseler hileli takımımız var oyniyoruz 1068 saati var daha ban yemedi rankı suprame sadece madalya kasmanızı öneriyorum

Günde 5-6 maç oynayın ve 24 saat bekleyin reportlarınız silinecektir (11 report olayına inanmıyorum 100 score olayına hiç inanmıyorum bunları geçtim ben çünkü kötü son olmadı

Ekli dosyayı görüntüle 68692

Ekli dosyayı görüntüle 68693
Kullandığın hile memoryhackersin mi ? sbytevip olan?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...