Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Çoluk çocuk oyunu değil, erkek oğlu erkek oyunu. Toxic kitle yok denecek kadar az, diğer FPS oyunlarına nazaran şans faktörü az. Spray atabiliyorsun, FPS oyununda olması gerektiği gibi AIM'e bağlı. Dünyanın en iyi mekaniklerine sahip, gerçekçi fiziksel olaylar. Smurf'ler yok denecek kadar az diğer oyunlara nazaran. Ve dünyanın en iyi (CS 2 çıkana kadar . ) FPS oyunu.
Bir şeyi eklemeyi unutmuşum; Çok iyi vuruşlar yaptığında hile olmamana rağmen karşıdan sana hilesin demelerinin verdiği zevk muazzam.
vuruş hissiyatı + skinler + kitlesi hile kullanımını fazlasıyla yapsa bile en azından valorant gibi küçük yaşlı bir kitlesi yok o yüzden her zaman favorimdir
çocukken amcam beni internet kafeye götürüp 1.6 oynatmıştı. ben bi kuleye çıkıp çıkıp ölüyordum amcam da internet kafede kuleye çıkanı vurmayın lan küçük çocuk o diye bağırıyordu, kuleden herkesi öldürüp zevk alıyordum. o gün bu gündür cs bağımlısıyım bende yeri başka.