Cs Go Parali hile önerme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
do not even afraid of god
Banlı Üye
7 HİZMET YILI
spirt alabilirsin kaliteli ve çok pahalı değil

Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
en iyisi kardeşim spirthack al hem ucuz hemde çok kaliteli her detayı var normalde o tür hileler en az bak en az 100 lira 50 lira falan

Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
aimbotu berbat ama diğer özellikleri çok iyi
yanlışın var kardeşim ilk ben aldığımda 30 günlük almıştım hiç güzel gelmedi ayarlayamadığım için aimbotu sonra siteden bi cfg buldum hiç belli olmuyor ve çok iyi işe yarıyor

in your area
Süper Üye
Ödüller
12
8 HİZMET YILI
Öncelikle tavsiyem SpirtHack'den yanadır. Hem aylığı 28 TL'ye denk geliyor. Bu arada gidip TrixWare gibi hileler alma pişman olursun. Eğer sağlam bir şey istiyorsan Skeet veya OneTap alabilirsin ama pahalı maalesef ve Aimware'i hiç söylemiyorum bile :D

SpirtHack Artıları
- Birden fazla özellik mevcut. (Skin Changer, Profile Changer gibi)
- Skin Changer ile envanterine geliyor skinler ve kasa da açabilirsin, rozetde alabilirsin.
- Özellikle teması güzel hem koyu hemde açık renk teması var.
- Legiti iyi sayılır.
- Donma kasma yapmıyor.
- Son olarak ucuz.

SpirtHack Eksileri
- Maalesef Aimbot ve Rage pek iyi değil. Eğer karşına hile gelirse yetersiz kalabilir.
- Bazen program buga girebiliyor. Hile açılmıyor ama arada sırada yapıyor bende.

Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Öncelikle tavsiyem SpirtHack'den yanadır. Hem aylığı 28 TL'ye denk geliyor. Bu arada gidip TrixWare gibi hileler alma pişman olursun. Eğer sağlam bir şey istiyorsan Skeet veya OneTap alabilirsin ama pahalı maalesef ve Aimware'i hiç söylemiyorum bile :D

SpirtHack Artıları
- Birden fazla özellik mevcut. (Skin Changer, Profile Changer gibi)
- Skin Changer ile envanterine geliyor skinler ve kasa da açabilirsin, rozetde alabilirsin.
- Özellikle teması güzel hem koyu hemde açık renk teması var.
- Legiti iyi sayılır.
- Donma kasma yapmıyor.
- Son olarak ucuz.

SpirtHack Eksileri
- Maalesef Aimbot ve Rage pek iyi değil. Eğer karşına hile gelirse yetersiz kalabilir.
- Bazen program buga girebiliyor. Hile açılmıyor ama arada sırada yapıyor bende.
Programı algılayıp ban yeme olasılığı nedir legit ayarlarda kullanıcam rage veya aimbot gibi özellikleri kullanmıcam

in your area
Süper Üye
Ödüller
12
8 HİZMET YILI
Programı algılayıp ban yeme olasılığı nedir legit ayarlarda kullanıcam rage veya aimbot gibi özellikleri kullanmıcam
Şimdi her hilede VAC riski vardır. Şuana kadar oynadım ama hiç normal olarak VAC yemedim. Eğer belli edersen OW yersin o kadar. İş sana düşüyor yani.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...