Onaylı Üye
8mbit tek kulanıyorsan internete olmaması gerek ben tek kulanmıyordum.ilk olarak güven faktörün önemli oyun arayanlar kısmında oyuncu çıkıyormu 20 ve ustu her zaman eğer çıkmıyorsa seni hile server atmıştır ki rus kaynar yani avrupa serverından çıkmış gibi bişe oluyorsun bundan olabilir bu değilse kesinlikle alt yapı sıkıntısı vardır ara konuş 8 mbitse normal bendede oluyordu 35 çıktım şu an yok bide virüs ten olabilir başka seçenek yok bilgisayarın eski değilse.
pc 2 yıl oluyor güven faktörü yani girdiğim 4 rekabetçiden 2 oyun da hileler var benim teamdede karşıdada altyapı da yok burda yaniilk olarak güven faktörün önemli oyun arayanlar kısmında oyuncu çıkıyormu 20 ve ustu her zaman eğer çıkmıyorsa seni hile server atmıştır ki rus kaynar yani avrupa serverından çıkmış gibi bişe oluyorsun bundan olabilir bu değilse kesinlikle alt yapı sıkıntısı vardır ara konuş 8 mbitse normal bendede oluyordu 35 çıktım şu an yok bide virüs ten olabilir başka seçenek yok bilgisayarın eski değilse.
8mbit tek kulanıyorsan internete olmaması gerek ben tek kulanmıyordum.
knk oyun arayanlarda kaç kişi gösteriyopc 2 yıl oluyor güven faktörü yani girdiğim 4 rekabetçiden 2 oyun da hileler var benim teamdede karşıdada altyapı da yok burda yani
20 ve üstü değilse yeni hesap açıp dene spoofer kulanıpknk oyun arayanlarda kaç kişi gösteriyo
Yani bizim interneti çok kişi kullanıyo toplasan 10 cihaz var tüm sekmeleri kapatıyorum değişen bişe yokTelefondaki wifiyi kapa hepsinden arka sekmede video varsa onlarıda kapa eğer olmuyorsa internet servis hizmetini ara
exitlag,wtfast,noping gibi uygulamaları kullandım değişen birşey olmadı ben mi yanlış kullanıyorum bilmiyorumKnk ExitLag kullanabilirsin YouTube de li sınırsız yapma videoları var bende şu an onu kullanmasa 3210 ms fln alıyom (GERÇEK DİYORUM)
en yüksek 5mbpsMbps düşükse olur kardeşim
kablolu bağlanıyorum zaten dediğim gibi biz aile apartmanında oturuyoruz toplasan 10 cihaz var onlarıda kapatamam yaniBilgisayarına kablo çek sabit ping alırsın varsa ise evdeki internet kullanımını azaltmaya çalış ve müşteri hizmetleri ile bunun hakkında konuşabilirsin istersen
kablolu bağlantı zatenkablolu bağlantı kullanarak azda olsa artış yaşayabilirsin
bu zamana kadarki en yüksek 5 mbpswifi hız testlerin nedir ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?