Cs go ping sorununu nasıl çözebilirim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Arkadaşlar cs go da pingim çok yüksek ne yapsam düşmüyor öğlen 150 akşam 300 e çıkıyor oyunda sinir krizleri geçiriyorum anlık internet gidince paralı birkaç uygulama var onlarıda denedim işe yaramadılar ne yapabilrim bunun için

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
ilk olarak güven faktörün önemli oyun arayanlar kısmında oyuncu çıkıyormu 20 ve ustu her zaman eğer çıkmıyorsa seni hile server atmıştır ki rus kaynar yani avrupa serverından çıkmış gibi bişe oluyorsun bundan olabilir bu değilse kesinlikle alt yapı sıkıntısı vardır ara konuş 8 mbitse normal bendede oluyordu 35 çıktım şu an yok bide virüs ten olabilir başka seçenek yok bilgisayarın eski değilse.

ilk olarak güven faktörün önemli oyun arayanlar kısmında oyuncu çıkıyormu 20 ve ustu her zaman eğer çıkmıyorsa seni hile server atmıştır ki rus kaynar yani avrupa serverından çıkmış gibi bişe oluyorsun bundan olabilir bu değilse kesinlikle alt yapı sıkıntısı vardır ara konuş 8 mbitse normal bendede oluyordu 35 çıktım şu an yok bide virüs ten olabilir başka seçenek yok bilgisayarın eski değilse.
8mbit tek kulanıyorsan internete olmaması gerek ben tek kulanmıyordum.

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI

8mbit tek kulanıyorsan internete olmaması gerek ben tek kulanmıyordum.
pc 2 yıl oluyor güven faktörü yani girdiğim 4 rekabetçiden 2 oyun da hileler var benim teamdede karşıdada altyapı da yok burda yani

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Telefondaki wifiyi kapa hepsinden arka sekmede video varsa onlarıda kapa eğer olmuyorsa internet servis hizmetini ara

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Ankara
Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
Evde ki wifi ye bağlı olan cihazlardan çıkış yap. Laptop dan oynuyor isen laptopa bağla modemi

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Knk ExitLag kullanabilirsin YouTube de li sınırsız yapma videoları var bende şu an onu kullanmasa 3210 ms fln alıyom (gerçek diyorum)

Efsane Üye
7 HİZMET YILI
Bilgisayarına kablo çek sabit ping alırsın varsa ise evdeki internet kullanımını azaltmaya çalış ve müşteri hizmetleri ile bunun hakkında konuşabilirsin istersen

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Telefondaki wifiyi kapa hepsinden arka sekmede video varsa onlarıda kapa eğer olmuyorsa internet servis hizmetini ara
Yani bizim interneti çok kişi kullanıyo toplasan 10 cihaz var tüm sekmeleri kapatıyorum değişen bişe yok
Post automatically merged:

Knk ExitLag kullanabilirsin YouTube de li sınırsız yapma videoları var bende şu an onu kullanmasa 3210 ms fln alıyom (GERÇEK DİYORUM)
exitlag,wtfast,noping gibi uygulamaları kullandım değişen birşey olmadı ben mi yanlış kullanıyorum bilmiyorum

Mbps düşükse olur kardeşim
en yüksek 5mbps

Bilgisayarına kablo çek sabit ping alırsın varsa ise evdeki internet kullanımını azaltmaya çalış ve müşteri hizmetleri ile bunun hakkında konuşabilirsin istersen
kablolu bağlanıyorum zaten dediğim gibi biz aile apartmanında oturuyoruz toplasan 10 cihaz var onlarıda kapatamam yani

kablolu bağlantı kullanarak azda olsa artış yaşayabilirsin
kablolu bağlantı zaten

wifi hız testlerin nedir ?
bu zamana kadarki en yüksek 5 mbps

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...