cs:go rekabetçi bekleme süresi çok uzun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

OwO

Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Selamlar benim 2 hesabım birisinde hile birisinde normal kastığım var hile kullandığım da en fazla 5 dk içerisinde maç buluyor ama normal kastığım öyle değil 30 dk beklemeye başladım son zamanlarda ve hile gelme ihtimalide yükseldi 10 maçımın 7 hile idi ve bariz şekilde kullanıyorlardı bazen kick yiyordum bazen kick atıyordum kick yediklerim maçı kazanır kazanmaz hemen atıyorlar beni ve ruslar 4 kişi girip atıyorlar neden böyle

Seçkin Üye
Ödüller
1
6 HİZMET YILI
bir hafta ban yedim hemde 2 kere bunu düzelseler iyi olur

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
bunun bir sorun olduğunu sanmıyorum osla bile csgo sunucuları ile alakalıdır seninle alakalı değilşdir

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
aynı şekil bende de arada bekleme süreleri 45dk yı buluıyor

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Dostum tercih edilen ping ayarının farklı olma ihtimali var mı? Kıstıysan daha uygun sunucu aramak için bekletiyor olabilir.

Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
rankın yükselince geç bulur knk

Üye
6 HİZMET YILI
Bence hileden kaynaklı ki önceden bende hileden ötürü bekleme süresinden ban yedim doğrusu

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Csgo artık oynanmamaya başladı O yüzden olabilir Normal hesabında rankın yüksektir o yüzdende olabilir

OwO

Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
İnanmıyor olabilirsiniz ama ekran resimlerini falan çekmiştim bir ara alt+taba falan aldım oyunu unuttum maç bulma sesi gelince hatırladım pingi biraz kıstım ama 90-100 civarı normal değil mi hile kullandığım hesapta herhangi bir sıkıntı yok ama kendim kastığım hesapta rage geçiriyorum çok uzun bekliyor yarım 1 maç için bekliyorum ona da hile geliyor ilk defada olmuyor defalarca kez başıma geldi prime alsam acaba bir şey değişir mi gerçi tp de kasamıyorum

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
uzun olduğu oluyor ama ben 5 dk içinde bulmazsa lobi boz yapıyorum veya durdur yeniden başlat. gerçekten etkisi oluyor denemeni tavsiye ederim. Rank yükselince evet biraz geç bulduğu da dogrudur.

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Dostum report yemissin ve güven faktörün azda olsa düşmüş olabilir İdle yaparak ve telefon numaranı doğrulayarak güven faktörü yükseltebilirsiniz

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Csgo oynayan azaldı hilelerden dolayı o yüzden olabilir kanka

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
süre git gide artmakta bazıları az salla türünden cevaplar yazmış 7 gün ban yiyeni gördüm ben

Seçkin Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
kankam hileyle kasmanla bi alakası yok csgonun algoritması işte 1 sunucu boşalıyo öyle maç geliyo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...