1 Mar 2020 #1 scrapperx S Onaylı Üye Katılım 16 Şub 2020 Mesajlar 107 Tepki puanı 15 Yaş 39 6 HİZMET YILI Arkadaşlar herkese merhaba ben her hileyi açtığımda bi saat skin changer visuals misc gibi şeylerle uğralıyorum bunu nasıl kaydedebilirim böyle her oyuna girdiğimde tak diye açılmasını istiyorum ayarlarımın.
Arkadaşlar herkese merhaba ben her hileyi açtığımda bi saat skin changer visuals misc gibi şeylerle uğralıyorum bunu nasıl kaydedebilirim böyle her oyuna girdiğimde tak diye açılmasını istiyorum ayarlarımın.
Çözüm Querax 1 Mar 2020 Menüdeki config bölümünden save config dersin oyuna girdiğinde ise load config dersen ayarların otomatik yüklenmiş olur
Menüdeki config bölümünden save config dersin oyuna girdiğinde ise load config dersen ayarların otomatik yüklenmiş olur
1 Mar 2020 #2 Querax Ultra Üye Katılım 21 Haz 2016 Mesajlar 1,508 Çözümler 7 Tepki puanı 88 Ödüller 11 9 HİZMET YILI Menüdeki config bölümünden save config dersin oyuna girdiğinde ise load config dersen ayarların otomatik yüklenmiş olur Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
Menüdeki config bölümünden save config dersin oyuna girdiğinde ise load config dersen ayarların otomatik yüklenmiş olur