Onaylı Üye
Merhaba arkadaşlar, CS:GO sByte kullanmak istiyorum ama belli etmeden, safe bir şekilde oynamak istiyorum. Hangi ayarları açmalıyım?
Moderatörün son düzenlenenleri:
Tabii, her hile elbet ban yer. Ne kadar süre yemeyeceğin senin oynayisina bagli. Ayarlar konusunda en cok anlasilan genelde Wallhack olur, en ufak dikkatsizliginde belli edersin. Backtrack ve Aimbot da sonrasinda gelir. Smooth delayli bir Trigger isini gorur.Görme kullanmak istemiyorum. Aim ayarların bütün tiklerini kaldırdım sadece nearest mi ne var ya o seçili geri kalan herşey kapalı. Yine ban yer mi ?
Görme kullanmak istemiyorum. Aim ayarların bütün tiklerini kaldırdım sadece nearest mi ne var ya o seçili geri kalan herşey kapalı. Yine ban yer mi ?Sadece esp kullanman lazım aim bot açarsan hemen anlaşılır. Hatta esp de yok gibi davranman lazım mesela adam sağdan çıkacaksa sola cross tut adam çıktıktan sonra vurmaya çalış diğer türlü ban yersin
Tabii, her hile elbet ban yer. Ne kadar süre yemeyeceğin senin oynayisina bagli. Ayarlar konusunda en cok anlasilan genelde Wallhack olur, en ufak dikkatsizliginde belli edersin. Backtrack ve Aimbot da sonrasinda gelir. Smooth delayli bir Trigger isini gorur.Görme kullanmak istemiyorum. Aim ayarların bütün tiklerini kaldırdım sadece nearest mi ne var ya o seçili geri kalan herşey kapalı. Yine ban yer mi ?