Üye
merhaba hileyi kurdum config yükledim her şey hazır ancak hile çalışmıyor mesela config de wallhack var ama wallhack olmuyor duvar arkası göremiyorum nasıl düzelteceğim
Merhabalar Aşağıda size verdiğim linklerden programları kurunuzOyunu ve hileyi kapatıp açtım şimdi maça girip deniyorum olursa veya olmazsa yazarım
Post automatically merged:
Söylediğin her şeyi yaptım ancak hiçbir şey değişmedi hala aynı glow, esp vb. şeyleri enabled yapıyorum yine olmuyor
evet configleri loadladım ancak yine aynı
Yok mu yardım edecek ya?
kapalı hocam hala çalışmıyor her şeyi denedim olmuyor
Oyunu mu kapatayımKnk kapat sonra herşeyi tekrar yap ama eksiz yap bi bak oluyo mu
hocam virüs koruması acıksa kapatmerhaba hileyi kurdum config yükledim her şey hazır ancak hile çalışmıyor mesela config de wallhack var ama wallhack olmuyor duvar arkası göremiyorum nasıl düzelteceğim
Hemen deniyorum 1dkSelamlar, oyunu pencereli tam ekran moduna alıp hileyi tekrar injectlemeyi deneyin lütfen.
Söylediğin her şeyi yaptım ancak hiçbir şey değişmedi hala aynı glow, esp vb. şeyleri enabled yapıyorum yine olmuyorSelamlar, oyunu pencereli tam ekran moduna alıp hileyi tekrar injectlemeyi deneyin lütfen.
evet configleri loadladım ancak yine aynıDaha dün kontrol ettim herhangi bir problem yoktu, configleri loadlıyor musun. Esp chams ayarlarını kendin yapmalısın.
kapalı hocam hala çalışmıyor her şeyi denedim olmuyorhocam virüs koruması acıksa kapat
Merhabalar Aşağıda size verdiğim linklerden programları kurunuzOyunu ve hileyi kapatıp açtım şimdi maça girip deniyorum olursa veya olmazsa yazarım
Söylediğin her şeyi yaptım ancak hiçbir şey değişmedi hala aynı glow, esp vb. şeyleri enabled yapıyorum yine olmuyor
evet configleri loadladım ancak yine aynı
Yok mu yardım edecek ya?
kapalı hocam hala çalışmıyor her şeyi denedim olmuyor