Çözüldü CS:GO Sbyte hilesinde sunucu bağlantıyı kesti hatası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Dün hiçbir problem yokken bugün sbyte Hack'i aktif ederek herhangi bir maça girdiğimde uzaktan sunucu bağlantıyı kesti hatası veriyor ve o maçı iptal ediyor. Evet maça benimle birlikte giren diğer tüm arkadaşlarım dahil maçtan atılıyor ve sanki hiç maça girmemişiz gibi ana ekrana düşüyoruz. Ama hileyi açmadan girdiğimde bir problem yaşamıyorum. Hile konusundaki son yorumlara göz attığımda bu problemin diğer arkadaşlarda da olduğunu görüyorum. Hile fixlendi mi acaba?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Dün hiçbir problem yokken bugün sbyte hack'i aktif ederek herhangi bir maça girdiğimde uzaktan sunucu bağlantıyı kesti hatası veriyor ve o maçı iptal ediyor. Evet maça benimle birlikte giren diğer tüm arkadaşlarım dahil maçtan atılıyor ve sanki hiç maça girmemişiz gibi ana ekrana düşüyoruz. Ama hileyi açmadan girdiğimde bir problem yaşamıyorum. Hile konusundaki son yorumlara göz attığımda bu problemin diğer arkadaşlarda da olduğunu görüyorum. Hile Fixlendi mi acaba ?
evt bendede bugünkü güncelemeden sonra olmaya abşladı

Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Dün hiçbir problem yokken bugün sbyte hack'i aktif ederek herhangi bir maça girdiğimde uzaktan sunucu bağlantıyı kesti hatası veriyor ve o maçı iptal ediyor. Evet maça benimle birlikte giren diğer tüm arkadaşlarım dahil maçtan atılıyor ve sanki hiç maça girmemişiz gibi ana ekrana düşüyoruz. Ama hileyi açmadan girdiğimde bir problem yaşamıyorum. Hile konusundaki son yorumlara göz attığımda bu problemin diğer arkadaşlarda da olduğunu görüyorum. Hile Fixlendi mi acaba ?
eskiden bendeded oluyordu ben format attım düzeldi formaat atmanı tavsiye ederim pc aşırı rahatalıyor

Seçkin Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
güncelleme olacaktır büyük ihtimalle çok yakın bir zamanda, sakin bir şekilde beklemede kalmanızı tavsiye ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...