evt bendede bugünkü güncelemeden sonra olmaya abşladıDün hiçbir problem yokken bugün sbyte hack'i aktif ederek herhangi bir maça girdiğimde uzaktan sunucu bağlantıyı kesti hatası veriyor ve o maçı iptal ediyor. Evet maça benimle birlikte giren diğer tüm arkadaşlarım dahil maçtan atılıyor ve sanki hiç maça girmemişiz gibi ana ekrana düşüyoruz. Ama hileyi açmadan girdiğimde bir problem yaşamıyorum. Hile konusundaki son yorumlara göz attığımda bu problemin diğer arkadaşlarda da olduğunu görüyorum. Hile Fixlendi mi acaba ?
like atın da yukarı çıksın görsünlerAynı sorun bendede var çözüm bulabilen yazabilir mi acaba?
eskiden bendeded oluyordu ben format attım düzeldi formaat atmanı tavsiye ederim pc aşırı rahatalıyorDün hiçbir problem yokken bugün sbyte hack'i aktif ederek herhangi bir maça girdiğimde uzaktan sunucu bağlantıyı kesti hatası veriyor ve o maçı iptal ediyor. Evet maça benimle birlikte giren diğer tüm arkadaşlarım dahil maçtan atılıyor ve sanki hiç maça girmemişiz gibi ana ekrana düşüyoruz. Ama hileyi açmadan girdiğimde bir problem yaşamıyorum. Hile konusundaki son yorumlara göz attığımda bu problemin diğer arkadaşlarda da olduğunu görüyorum. Hile Fixlendi mi acaba ?
formatla bi alakası olduğunu sanmıyorum dostumeskiden bendeded oluyordu ben format attım düzeldi formaat atmanı tavsiye ederim pc aşırı rahatalıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?