Çözüldü CS:GO Sbyte inject olmama sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Merhaba dünden beri cs go hilesi kullanıyorum ama dün çalışıyordu bu gün çalışmıyor sorunsa oyundan atması hileyi açınca oyundan atıyor 5-6 kere denedim hep atıyor ne yapmam gerek

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Kanka csgo hilesi için konuşmuyorum ama genel olarak böyle bi sorun olduğunda güncelleme ile düzeltiliyor ama düzelicektir çok sürmez

bir ucaktik dustuk bir gemiydik battik
Efsane Üye
Ödüller
10
6 HİZMET YILI
Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
yüklediğin hile güncelleme gelmişmi bak birde bazı hileler defenderda virusolarak gözüküyor defenderi kapat

Üye
4 HİZMET YILI
knk sadece cs de yok valodada aynı hatayı veriyodu oyundan atıyodu memory calışanları bunları duzeltiyo bekklersen bir sure duzelicektir beklerken reakbetçi girmeni tavsiye etmem boşuna rank dusme iyi oyunlar

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
arkadaşlar bakın dün çalıştı sorunsuz bu gün çalışmıyor yani driverdan olucağını sanmıyorum birde hilenin güncel olup olmadığına nasıl bakıcam yani çalışıyor yazıyo

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Merhaba dünden beri cs go hilesi kullanıyorum ama dün çalışıyordu bu gün çalışmıyor sorunsa oyundan atması hileyi açınca oyundan atıyor 5-6 kere denedim hep atıyor ne yapmam gerek
Sorun W11 22H2 sürümünde olmanız hocam çözdük aslında da burada da bildirmek istedim

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...