Çözüldü CS:GO sbyte vip güncelleme gelecek mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
3 HİZMET YILI
sbyte vip hack tan ban yiyenler falan oluyormuş hile detect olmuş olabilir hilenin aynısı başka sitelerde güncel durumda ama virüslü olduğundan açmaya çekiniyorum birtek size güvendiğim için bu sitenin hilelerini kullanıyorum hileyi siz ne zaman güncelleyeceksiniz mh ekibi

Çözüm
Merhabalar, Geliştirici ekip ellerinden geldiginçe bir çok hile geliştirmeye ve güncellemeye çalışıyorlar. CS:GO hilesi şuan çalışır durumda ve ne zaman bir güncelleme gelir belli değil. Dediginiz gibi başka yerlerde başka hilelere güncelleme gelmiş olabilir ancak bünyemizde çok hilemiz var ve ellerinden geldigince mümkün olan en kısa sürede hileleri güncelliyorlar. Sizde diğer herkes gibi sabırla bekleyin, lütfen. iyi forumlar.
Seçkin Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Güncelleme geldiği zaman bildirim düşer, onun harici net bir tarih verilemiyor.

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
3 HİZMET YILI
başka siteler bu hilenin aynısını güncellemiş ama siz neden güncellemiyorsunuz

Ultra Üye
Ödüller
9
Sosyal
8 HİZMET YILI
knk çok şey istiyon ztn ücretsiz veriyolar az sabredersen güncellerler bende apexi bekliyorum kaç aydır bi geldi 1 haftada fixlendi hala bekliyom

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
3 HİZMET YILI
knk çok şey istiyon ztn ücretsiz veriyolar az sabredersen güncellerler bende apexi bekliyorum kaç aydır bi geldi 1 haftada fixlendi hala bekliyom
çok şey istediğimi zannetmiyorum alt tarafı bi güncelleme atıcaklar bu kadarmı zordu başka sitelerde aynı hileyi ücretsiz veriyor ama güncellemişler diyorum yaa daha ne diyim ben size

always and forever
Co - Admin
Ödüller
11
4 HİZMET YILI
Merhabalar, Geliştirici ekip ellerinden geldiginçe bir çok hile geliştirmeye ve güncellemeye çalışıyorlar. CS:GO hilesi şuan çalışır durumda ve ne zaman bir güncelleme gelir belli değil. Dediginiz gibi başka yerlerde başka hilelere güncelleme gelmiş olabilir ancak bünyemizde çok hilemiz var ve ellerinden geldigince mümkün olan en kısa sürede hileleri güncelliyorlar. Sizde diğer herkes gibi sabırla bekleyin, lütfen. iyi forumlar.

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...