sbyte vip hack tan ban yiyenler falan oluyormuş hile detect olmuş olabilir hilenin aynısı başka sitelerde güncel durumda ama virüslü olduğundan açmaya çekiniyorum birtek size güvendiğim için bu sitenin hilelerini kullanıyorum hileyi siz ne zaman güncelleyeceksiniz mh ekibi
Merhabalar, Geliştirici ekip ellerinden geldiginçe bir çok hile geliştirmeye ve güncellemeye çalışıyorlar. CS:GO hilesi şuan çalışır durumda ve ne zaman bir güncelleme gelir belli değil. Dediginiz gibi başka yerlerde başka hilelere güncelleme gelmiş olabilir ancak bünyemizde çok hilemiz var ve ellerinden geldigince mümkün olan en kısa sürede hileleri güncelliyorlar. Sizde diğer herkes gibi sabırla bekleyin, lütfen. iyi forumlar.
çok şey istediğimi zannetmiyorum alt tarafı bi güncelleme atıcaklar bu kadarmı zordu başka sitelerde aynı hileyi ücretsiz veriyor ama güncellemişler diyorum yaa daha ne diyim ben size
Merhabalar, Geliştirici ekip ellerinden geldiginçe bir çok hile geliştirmeye ve güncellemeye çalışıyorlar. CS:GO hilesi şuan çalışır durumda ve ne zaman bir güncelleme gelir belli değil. Dediginiz gibi başka yerlerde başka hilelere güncelleme gelmiş olabilir ancak bünyemizde çok hilemiz var ve ellerinden geldigince mümkün olan en kısa sürede hileleri güncelliyorlar. Sizde diğer herkes gibi sabırla bekleyin, lütfen. iyi forumlar.