AnladımNull base protect yok büyük ihtimalle ban wave geldiğinde banlatacaktır
Kanka ne null base protecti dalga mı geçiyosun ya artık cs denen oyunda paste hile yapsan gene ban yemiyosun legit oynayınca.Null base protect yok büyük ihtimalle ban wave geldiğinde banlatacaktır
CS denen oyunda ban wave kolay kolay gelmiyor ve ban wave olsa bile yemiyorsun veya yeme ihtimalin çok düşük.Bak ben ne diyorum????? Ban wave diyorum ban wave.
Valorant değil bu.Her sene anti cheati geliştiriyoruz ayağına paraları cukkalayan csden bahsediyoruz.CS denen oyunda ban wave kolay kolay gelmiyor ve ban wave olsa bile yemiyorsun veya yeme ihtimalin çok düşük.
null-base protect mi hah, hilem satılmıyor ne yapsam hm buldum "arkadaşlar null-base protect kullanioz asla ban yemionuz"Null base protect yok büyük ihtimalle ban wave geldiğinde banlatacaktır
Last time usage, my account got delay banned (im not raging tho, just simple wallhacks and recoil)[TR] En son ne zaman detectlendi? Şu an kullanılmasında bir sakınca yaratır mı? [LEGİT]
[EN] When was the last time it got detected? Is it safe to use it right now? [Legit]
Banlatmıyo mu dedim null-base protect olunca oğlum siz kıt mısınız? Şu cümleleri doğru düzgün okuyun.null-base protect mi hah, hilem satılmıyor ne yapsam hm buldum "arkadaşlar null-base protect kullanioz asla ban yemionuz"