11 Eki 2021 #21 nazmozmen naXm Seçkin Üye Katılım 14 Mar 2018 Mesajlar 332 Tepki puanı 42 Ödüller 7 Sosyal 8 HİZMET YILI Legit oynadıktan sonra ban dalgası gelmezse ban yemezsin.
11 Eki 2021 #22 g0ddenpw G Süper Üye Katılım 20 Eyl 2021 Mesajlar 673 Çözümler 2 Tepki puanı 73 Ödüller 5 4 HİZMET YILI Jaximus Prime' Alıntı: Banlatmıyo mu dedim null-base protect olunca oğlum siz kıt mısınız? Şu cümleleri doğru düzgün okuyun. Genişletmek için tıklayın ... Adamın demeye çalıştığı da zaten öyle bi koruma yok null base protect ne ya xd hadi junk code vmprotect falan desen anlarım da null base ne xd.
Jaximus Prime' Alıntı: Banlatmıyo mu dedim null-base protect olunca oğlum siz kıt mısınız? Şu cümleleri doğru düzgün okuyun. Genişletmek için tıklayın ... Adamın demeye çalıştığı da zaten öyle bi koruma yok null base protect ne ya xd hadi junk code vmprotect falan desen anlarım da null base ne xd.
12 Eki 2021 #23 Twendd T UwU :3 Süper Üye Katılım 16 Mar 2016 Mesajlar 608 Çözümler 3 Tepki puanı 180 Ödüller 10 10 HİZMET YILI Jaximus Prime' Alıntı: Banlatmıyo mu dedim null-base protect olunca oğlum siz kıt mısınız? Şu cümleleri doğru düzgün okuyun. Genişletmek için tıklayın ... "Null base protect yok büyük ihtimalle ban wave geldiğinde banlatacaktır" olsa ne yazıcak evladım o zaman anlatsana neden yazdın null base protectmiş asdasd
Jaximus Prime' Alıntı: Banlatmıyo mu dedim null-base protect olunca oğlum siz kıt mısınız? Şu cümleleri doğru düzgün okuyun. Genişletmek için tıklayın ... "Null base protect yok büyük ihtimalle ban wave geldiğinde banlatacaktır" olsa ne yazıcak evladım o zaman anlatsana neden yazdın null base protectmiş asdasd
12 Eki 2021 #24 Miraç Köse M Uzman Üye Katılım 28 Eki 2020 Mesajlar 169 Çözümler 1 Tepki puanı 5 Ödüller 4 Sosyal 5 HİZMET YILI Kanka baştan beri bu hile kullandım legit olursa ban riskin çok düşük. Eğer sonuna kadar kullanırsan sıkıntı
Kanka baştan beri bu hile kullandım legit olursa ban riskin çok düşük. Eğer sonuna kadar kullanırsan sıkıntı