Çözüldü CS:GO Sbyte VIP hack virüslü mü ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
konuyu nereye açacağımı bilemedim bende buraya açtım bilgisayarıma yeni format atmıştım depolama yeri olmadığı için e tabi benimde önceden kullandığım hile olan sbyte'ı indirdim ve kullandım yaklaşık bi 1 saat civarı oynadıktan sonra cs:go'yu kapattım ve ardından biraz mola verdim tekrar hileyi açmaya çalıştığımda virüs uyarısı veriyordu uyarıdaki virüsün adı şu : Trojan:Win32/wacatac.H!ml internetten araştırdığımda bilgileri çalan bir trojan türüdür deniliyordu ayrıca etkilenenler kısmında C:/WINDOWS/sysWOW64/slbggm.exe vardı yardım eder misiniz acaba ?

Ultra Üye
Ödüller
12
7 HİZMET YILI
forumun hilelerinde kişisel verilerini vb. çalacak tehlikeye sokacak virüsler olmaz. hileye virüs demesi gayet normal. için rahat olsun.

Seçkin Üye
Ödüller
2
Sosyal
2 HİZMET YILI
3. Parti yazılım olduğu için virüs denmesi normal + olarak forumun hilelerinde içiniz rahat olsun virüs olmaz hocam

Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
her oyunun hilesi virüs programları tarafından yakalanır o yüzden korkmana gerek yok yıllardır kullanıyorum burayı

Wanderlust
Süper Moderator
Ödüller
16
9 HİZMET YILI
Hilenin kaynak kodları araklanmasın diye bir takım şifreleme yöntemleri kullanılıyor virüs programları da bunları tehlikeli olarak algılıyor. Adminler tarafından paylaşılan hilelerde herhangi bir sorun yoktur

𝘪𝘤𝘦𝘺 𝘴𝘱𝘪𝘤𝘦𝘺
Seçkin Üye
Ödüller
2
Sosyal
4 HİZMET YILI
Çoğu hile programı kodlama olduğu için başarılı antivirusler zararlı yazılım olarak tespit edebilir, fakat bu korkulacak bir şey değil, bahsi geçen hilede herhangi bir virus bulunmamaktadır.

Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
sadece etkilenenler arasında biryer gösterdiği için endişelenmiştim ama teşekkürler yinede

always and forever
Co - Admin
Ödüller
11
4 HİZMET YILI
Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...