cs go sbyte vip hack

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
arkadaşlar galiba sbyte güncellenmiş csgo hesabımda 7 gün ban olduğu için csgo oynamıyodum şimdi cs ye girim dedim sbyte açtım güncelle dedi artık siteden giriş yapman gerekiyor sbyte sorunsuz açıyorum oyuna giriyorum rekabetçi bekledim maç buldu kabul ettim oyuna girerken ki ısınma alanına gelmeden oyun kapandı yükleme zamanında tekrar tekrar denedim sürekli oyundan attı 30 dk ban yedim neden atıyor oyundan bilen varmı
Bu arada ben hilede hiç bir özellik açmıyorum sadece skin changer o kadar başka hiçbirşeyi açmıyorum
birde bir sorum daha olacak skin changer artık artık diğer oyunculardada görünüyomu

Like a diamond 💎
Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Kanka sanırsam sByte vip hack'te bende de öyle oldu ben bir kaç grafik ayarlarını kurcaladım birde bir iki tane hileden config yaptım düzeldi.

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Kanka sanırsam sByte vip hack'te bende de öyle oldu ben bir kaç grafik ayarlarını kurcaladım birde bir iki tane hileden config yaptım düzeldi.
nasıl yani daha açık anlatabilirmisin youtube da dragon hackin videosuna baktım ordanda çözemedim

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
bu zamana kadar ban yemedim ben bilmiyorum

Seçkin Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Evet dostum, bende aynı sorunu yaşıyorum.
silah yarışına takım şeçme yerine gene kapanıyor.

Uzman Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
Skin changer daki skinleri diğerleri görüyor mu tam emin değilim ama görmüyor diye biliyorum.

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
hile güncelleniyordur . veya güncellenmemiştir. senle alakalı bir şey yoktur

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
diğer oyuncularda görünmüyor kral ve başka modlarda denedin mi tek rekabetçidemi oluyor böyle ?

Seçkin Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
hile güncel değil kanka o yüzdendir ama yeni güncelleme gelir

Like a diamond 💎
Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
nasıl yani daha açık anlatabilirmisin youtube da dragon hackin videosuna baktım ordanda çözemedim
Şöyle bir iki tane ayarla oynayıp yaptım inan bende bilmiyorum kafadan oynama yaptım internetten yaptım ve birazda hileden ayar yaptım görüntü kısmından no shadow falan kapadım no grass tarzı kapadım onları daha sonradan düzeldi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...