Vac mi yedin?evet ben sadece wall açıyordum ama belli etmeden oynuyordum çok dikkatli oynuyodum ama her seferinde ban yedim.
Hiç belli etmiyordum bilerek öldüğümde oluyoduÇok belli edip report yerseniz tabiki de banlanma ihtimaliniz yüksek.
OW demiyorum "VAC" diyorumÇok belli edip report yerseniz tabiki de banlanma ihtimaliniz yüksek.
güncelleme geldi steam eÇok belli edip report yerseniz tabiki de banlanma ihtimaliniz yüksek.
Kardeşim yanlışın var ve ekipde olmana rağmen bilgi sahibi değilsin maalesef VİP hilesi Undected VAC Atıyor gün içerisinde veyahut 1 gün sonrası senden ricam ekibe bildiriniz gerekeni yaparlar.Çok belli edip report yerseniz tabiki de banlanma ihtimaliniz yüksek.
Kardeşim yanlışın var ve ekipde olmana rağmen bilgi sahibi değilsin maalesef VİP hilesi Undected VAC Atıyor gün içerisinde veyahut 1 gün sonrası senden ricam ekibe bildiriniz gerekeni yaparlar.
güncelleme geldi ondan beri herkes vac yedim yazıyor kontrol eder misiniz?2 aydır kullanmaktayım bir ban filan göremedim dostum?
güncelleme geldi ondan beri herkes vac yedim yazıyor kontrol eder misiniz?
Hocam SteamWiper vb uygulamalar ile temizlememe rağmen VAC Yiyorum Belgelerdeki kayıt dosyası olsun filan denemediğim birşey yok,Sonuç halen VAC2 aydır kullanmaktayım bir ban filan göremedim dostum?
Hocam SteamWiper vb uygulamalar ile temizlememe rağmen VAC Yiyorum Belgelerdeki kayıt dosyası olsun filan denemediğim birşey yok,Sonuç halen VAC
Bundan dolayı OLD'u kullanmak zorundayım.
ben wall bile açmıyorudum bugün girdim vac yemişim 1 dk önce girdim
Evet atıyor çok hesabım vac yedi
Her hile ban yedirtir. Eğer belli etmeden oynarsan ban yemezsin
Wall açmıyorum Aimbotu bile Kullanmıyorum chams kullanıyorum dikkat çeksin diye sonuç VAC ama old da yemiyorum