Onaylı Üye
CS:GO ban yedirtmeyen skin hilesi var mı? Bir tane kullandım ve VAC ban yedim.
Moderatörün son düzenlenenleri:
kanka sitedeki hileyi kullan ban yemezsin diğerlerini açmazsanCS:GO ban yedirtmeyen skin hilesi var mı? Bir tane kullandım ve VAC ban yedim.
sitedeki hileden vac yemediysen deniyebilirsin ben kullanmıştım basit ara yüzü var zaten konudan bağımsız abi altı senede sadece 55 yorum nasıl attn yaCS:GO ban yedirtmeyen skin hilesi var mı? Bir tane kullandım ve VAC ban yedim.
Hocam site de ki skinchanger da çok iyi. Ben oynadım baya legit oynuyorum chams falan da açık ban yemedim hile zaten UD, yani durduk yere ban da atmaz tavsiyem onu kullanın.CS:GO ban yedirtmeyen skin hilesi var mı? Bir tane kullandım ve VAC ban yedim.
site de kini kullan işte boşa para verme ud bir hile ayrıca kolay kolay ban yemezsin ESPİ Aimbot falan kullanmadığın sürece düşüncem bu şekilde illa paralı istersen de çok rahat ufak bir araştırma ile bulabilirsin.CS:GO ban yedirtmeyen skin hilesi var mı? Bir tane kullandım ve VAC ban yedim.
nasıl çalışmıyor ben kendim kullanıyorumÇalışmıyor
Post automatically merged:
toplayabilirsin
o zaman ban riski olmuyor mu?knk sitedeki hilede skinchancer var aimbotdur espdir hiçbirin açmadan sadece onu kullanabilirsin
hileyi ben indirdim steam hesabıma falan girmeye çalıştılar anlamadım şuan indirmeye de korkuyomHocam site de ki skinchanger da çok iyi. Ben oynadım baya legit oynuyorum chams falan da açık ban yemedim hile zaten UD, yani durduk yere ban da atmaz tavsiyem onu kullanın.