CS: GO Skinleri.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Game Đeveloper
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Haklısın, bu arada cs:go oynamak istersen özelden oyun nicki'ni mesaj atarsan seni ekleyebilirim.
cs go yu sevmiyorum çok basit ve mantıksız bi oyun uzun mesafeden ak ile kafadan vurabiliyor millet ben hiç oynamadığım için pek bilgim yok ve sevmiyorum bilgisayar da var o da arkadaşım oynadığı için ara sıra oynuyorum sarmıyor çünkü hile olmadığı için şöle düzgün sabit bi aimbot olsa oynanır ama bu sefer de vac yersin işte.

Efsane Üye
7 HİZMET YILI
Ben Kendi Steam Hesabıma 1500 TL Civarında Şuan Yatırdım Toplam

Süper Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
cs go yu sevmiyorum çok basit ve mantıksız bi oyun uzun mesafeden ak ile kafadan vurabiliyor millet ben hiç oynamadığım için pek bilgim yok ve sevmiyorum bilgisayar da var o da arkadaşım oynadığı için ara sıra oynuyorum sarmıyor çünkü hile olmadığı için şöle düzgün sabit bi aimbot olsa oynanır ama bu sefer de vac yersin işte.
senin istediğin tüm ayarlar sByte hilesin'de var, özellikle aimbot ayarları çok iyi, ama senin'de dediğin gibi cs:go hile kaynıyor %97'si hile.

Game Đeveloper
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
senin istediğin tüm ayarlar sByte hilesin'de var, özellikle aimbot ayarları çok iyi, ama senin'de dediğin gibi cs:go hile kaynıyor %97'si hile.
sanırım sByte taki aimbotu bi ben yapamadım hiç kitleme falan yok otomatik vurmada yok ara sıra kafa atabiliyor o da zar zor ya ben ayarlarını bilmiyorum ya da aimbot sayılmaz

Süper Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
sanırım sByte taki aimbotu bi ben yapamadım hiç kitleme falan yok otomatik vurmada yok ara sıra kafa atabiliyor o da zar zor ya ben ayarlarını bilmiyorum ya da aimbot sayılmaz
sana bende olan güzel bir config'i atarım tam istediğin gibi, zaten bir kullan beğenmek ya da beğenmemek sana kalmış. şimdi özelden configi atıyorum sana.

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Eğer çok zenginsen yatır. Fakat ben önermem . Gsteriş için böyle 500 tl vermek saçmadır . git pc ne daha iyi şeyler al derim.

Uzman Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
steam içinde tekrar satılabilen skinlere çok para verdim fakat lol veya o tarzda pazarı olmayan oyunlar için skine para vermeyi saçma buluyorum

It was all a dream.
Süper Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Senin kararın bazı skinler gerçekten çok hoş gözüküyor alacağın skinleri tekrar satabilirsin belki fiyatı yükselir kar edersin belki fiyatı düşer zarar edersin.

Agresif ve Kompleksli
Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Bence mantıksız çünkü belli bir süreden sonra sıkılıp bıraka bilirsin oyunu

Cin Padişahı
Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
cs go ya artık para yatırılmaz dostum

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
oynadığın oyundan zevk alarak oynuyorsan yatırabilirsin ama kendi ihtiyaçlarınıda göz önünde tut ona göre belli miktar yatır

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
ya ne yapacaksınız görselliği abi ya silahlara extra bir katkısı felanmı oluyor para tuzağından başka hiç bir işe yaramaz

Basketball player
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
skin hack indir hevesin geçince pişman olma

ERROR PROBLEM FIXER
Support
Ödüller
20
Sosyal
7 HİZMET YILI
i think skin get all ready some others cheat premium i think this option is avaliable on premium cheat

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...