Çözüldü CS:GO sunucu bilgileri alınıyor kısmında çöküyor (Yardım)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Bu sorun bende bugün başladı normalde fps düşüşü vesayire yaşamazdım ama bugün bi takılmalar falan girdi oyunuma maç bulduktan sonra maça girerken sunucu bilgileri alınıyor kısmında oyun çökmeye başladı napmalıyım çözümünü bilen varmı?

Çözüm
Öncelikle sistemini yazarsan daha çok yardımcı olabiliriz.
Ve bu sorun sadece cs go da mı yaşanıyor bunu da belirt.

Bunun bir sürü sebebi olabilir bunlardan bi kaçı ve düzeltebileceğin şeyler;

İlk başta basit bir çözüm denemesi olarak cs go yu silip tekrar yükleyebilirsin(çökmeler için)
Sistem çok dolmuş olabilir dosyalarla ve bir sürü programla, format atarak rahatlatabilirsin(arkaplanda açık olan programlar rami ve işlemciyi yorduğu için csgo kasıyo olabilir).
Bilgisayar artık ısınıyor olabilir, termal macun ve makine yağı ile işlemciyi ve fanları yenileyebilirsin.
Bilgisayarındaki bir parça bozulmuş olabilir.

Yazılımsal olarak bütün çözümleri denediğinde hala düzelmiyorsa bir bilgisayarcıya götürüp bilgisayarındaki parçaları...
Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
knk birsürü şey olabilir, belki daha önce kullandığın bir hile falan varsa ondan da olabilir bi virüs taraması yapmayı dene diyebilirim.

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Öncelikle sistemini yazarsan daha çok yardımcı olabiliriz.
Ve bu sorun sadece cs go da mı yaşanıyor bunu da belirt.

Bunun bir sürü sebebi olabilir bunlardan bi kaçı ve düzeltebileceğin şeyler;

İlk başta basit bir çözüm denemesi olarak cs go yu silip tekrar yükleyebilirsin(çökmeler için)
Sistem çok dolmuş olabilir dosyalarla ve bir sürü programla, format atarak rahatlatabilirsin(arkaplanda açık olan programlar rami ve işlemciyi yorduğu için csgo kasıyo olabilir).
Bilgisayar artık ısınıyor olabilir, termal macun ve makine yağı ile işlemciyi ve fanları yenileyebilirsin.
Bilgisayarındaki bir parça bozulmuş olabilir.

Yazılımsal olarak bütün çözümleri denediğinde hala düzelmiyorsa bir bilgisayarcıya götürüp bilgisayarındaki parçaları kontrol ettirmen şart.

Çözüm
Üye
5 HİZMET YILI
direkt kendiai kapanıyor mu yoksa bi hata sallıyorım agubik gubidk 12 hatası böyle bi hata ise internetten araştırabilirsin yoksa kendiliğinden hiçbir şey olmadan kapaniyorsa silip tekrar yüklemeyi deneyebilirsin

Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
dostum malware bytes ile iyice tarat sonra lazım olanları silme geri kalanları karantinaya at işin bitince sil programı ben öyle yapıyorum :D

Roseline******************************************
Seçkin Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
bu aralar yüklediğin programlar hileler vesaire bu hale getirmiş olabilir ccleanerden temizle önce gereksiz programları sil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...