Princesha İme Me Je Ti
Seçkin Üye
Hile kullanmayan derken o şart değil dostum amaç kendime arkadas arkadaslar arıyorum benkendimi iş başvurusunda hissettim :d hile kullanmadan pek oyanayamıyorum ama
Askerden geleli çok uzun zaman oldu tek başın olmuyor dostum yabancılar ile anlasmak ve takımına Türk gelince %50 ihtimalle yaptığın küçük bir hatada bile anne bacı demeden sövmesi benı germeye başladı.şahsen tek başıma oynamayı tercih ederim bro bence sende tek takıl daha iyi olur
Dostum zaten ben soloyum şuan ekip ve takım arkadaşları arıyorum kendime ben takım veya ekip kurmuyorum ki ben kaptanlıkta yapamam zatenEkibe girebilirim ancak pek oynamadım oyunu acemisiyim ha crossfire gibi oyınlar oynadım el aşinalığı var yani pc gayet iyi ultra da 300-400 alır gibime geliyor ilgilenirsen özelden ulaş
En nihayetinde 3-5 kişi toplanınca ekip olacakAskerden geleli çok uzun zaman oldu tek başın olmuyor dostum yabancılar ile anlasmak ve takımına Türk gelince %50 ihtimalle yaptığın küçük bir hatada bile anne bacı demeden sövmesi benı germeye başladı.
Post automatically merged:
Dostum zaten ben soloyum şuan ekip ve takım arkadaşları arıyorum kendime ben takım veya ekip kurmuyorum ki ben kaptanlıkta yapamam zatenekleyebilirsin benı oynamak istiyorsan yukarıda kodum var
Bu forum sadece hile forumu değil dostumhile sitesinde hile kullanmayan ekip aramakta güzel dostum
Ben senin hile konularında yazılarını gördüm sanırım soft kullanıyorsun. Ama bunun hiç önemi yok arkadaşlık önemlikanka iş başvurusuna dönmüş ama
1-yaşım 22
2-hesap premium 22 lv oldum geçenlerde kasarak
3-envanter boşpara yok
istersen L4Bebe steam adım ekleyebilirsin
kanka iş başvurusuna dönmüş ama
1-yaşım 22
2-hesap premium 22 lv oldum geçenlerde kasarak
3-envanter boşpara yok
istersen L4Bebe steam adım ekleyebilirsin
kanka hileli hesapda var hilesiz hesapda ben bu hesabımda hile kullanmıyorum malum vac vs sıkıntıya düşmeyelim rank lem bu arada benimBen senin hile konularında yazılarını gördüm sanırım soft kullanıyorsun. Ama bunun hiç önemi yok arkadaşlık önemliEkliyorum hemen
Benim rank yok ama 6 win var ki oynayışım nova 3-4 en baba mg 2 haberin olsunkanka hileli hesapda var hilesiz hesapda ben bu hesabımda hile kullanmıyorum malum vac vs sıkıntıya düşmeyelim rank lem bu arada benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?