hımmplanlara göre 2 gün önce çıkacaktı fakat istediğim gibi gitmeyen bikaç olay var onları şimdilik çözdüm. 2-3 gün içerisinde son düzenlemeleri yapıp paylaşmayı düşünüyorum
karakter modellerini değiştirme olayı internal hilemde olucak bu hile external.
abi seini loeder ne oldu :/Abem abem ayimbotu yazdım attım takmıyosun
abi bana kodlarını verirmisin loeder kurdum kod bulamadım yaw özeldenonu iptal ettik o şu anda bildiğin bu hilenin yanında çöp haklı değil miyim @xMuratY
Kodları githubda ama becerebilirsen. Anlayabiliyosan yaniabi bana kodlarını verirmisin loeder kurdum kod bulamadım yaw özelden
hile kodlarını nasıl bulcam onu bilmiyom :/Kodları githubda ama becerebilirsen. Anlayabiliyosan yani
sitenden demi satmak değil zaten amacım istersen foto atarımCSGO hile kodalam bölümünde CoreCheatReborn diye var ordan al ama eğer o hileyi editliceksen satamazsın vsvs. ingilizcen varsa okursun işte
siten nerde anlamadım yaw :/CSGO hile kodalam bölümünde CoreCheatReborn diye var ordan al ama eğer o hileyi editliceksen satamazsın vsvs. ingilizcen varsa okursun işte
Kaç damag vurduğumuz adamın üstünde yazsın
adam konuyu değişik fikirler söyleyin diyor diğer hilelerde olmayan, boş yorum yazın demiyorlar.@cylops bugün çıkıyor mu hile?
Aklıma geldikce yazarim bunlar diger hilelerde varda daha yaratici fikirler gelmiyor kafadan oldurdugumuz her adam icin ahlayan kari 1 kere ahlasinKac damage vurdugumuz adamin ustunde yazsin
Bomba suresi sagda veya ustte ortadaki zamanin altinda yazsin
Hayatta kalanlarin listesi olsun ve yanlarinada kac canlari kaldigi
Mini map ozelligi gelsin adamlarin yerini gosteren
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?