Onaylı Üye
- Ödüller
- 4
Kısa Yoldan Mı Giriyorsunbeyler vac hatası veriyor ana menüye atıyor şu hata disconnected by VAC:You cannot play on secure servers. Steam support sayfasına atıyor.
Kısa Yoldan Mı Giriyorsunbeyler vac hatası veriyor ana menüye atıyor şu hata disconnected by VAC:You cannot play on secure servers. Steam support sayfasına atıyor.
yumuşatmayı en yükseğe alıcaksın diye biliyorumHilenin en az belli etmesi icin smooth kac yapnaliyim kafaya cok kayiyor cok belli oluyor
o zaman burda ne işin var seninHİLE AÇALAR NİCE BANLANMASI DİLEĞİ İLE
ne işin var o zaman burda defol gitbu sıtede eskiden zulu hilesi yapılırdı onu indirmiş tim ama artık hilecilerden nefret ediyorum hile kullanmıyorum kullanana küfür ediyorum
o zaman çık git kardeşim ne yaptık sana da küfür ediyorsunbu sıtede eskiden zulu hilesi yapılırdı onu indirmiş tim ama artık hilecilerden nefret ediyorum hile kullanmıyorum kullanana küfür ediyorum
overwatch sıkıntı değil de vac yermiyiz acaba onu merak ettim güncel değil galiba@Mrdefragzar belli etme
hak yiyenlere küfür ediyorum çünkü örnek vercek olursak rekabetçide sagolsun hile açanlar ne rank bırakıyor ne maç kendi takımımdan hile geliyor maçım siliniyor karşı takıma hile geliyor rankım düşüyor BURADA HAK YENİYORo zaman çık git kardeşim ne yaptık sana da küfür ediyorsun
ben 2 haftadır toplulukta hile açıyom. 2 aydır rekabetçi girmiyorum vac yemedim. yersem yazarım.Arkadaşlar vac yakalıyor mu bu uygulamayı. Birde merak ettiğim bir kaç şey var bilen birisi cevap verirse sevinirim. Sadece topluluk sunucularında oynuyorum ve report edilmediğime eminim, vac yine beni izler mi? Overwatcha düşmek için report gerekiyo hadi report edildim topluluk maplarıyla hiç karşılaşmadım overwatchta orda düşüyo mu?