Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
Tam ekranda da çalışabılcek duruma getir lütfen..

Üye
bu sıtede eskiden zulu hilesi yapılırdı onu indirmiş tim ama artık hilecilerden nefret ediyorum hile kullanmıyorum kullanana küfür ediyorum

3piR
Uzman Üye
kardeşim fena olmus eline saglık tasarımıda hoş gözüküyor elıne sağlık

You Fought well but on the wrong side
Onaylı Üye
Ödüller
7
bu sıtede eskiden zulu hilesi yapılırdı onu indirmiş tim ama artık hilecilerden nefret ediyorum hile kullanmıyorum kullanana küfür ediyorum
o zaman çık git kardeşim ne yaptık sana da küfür ediyorsun

You Fought well but on the wrong side
Onaylı Üye
Ödüller
7
BAN YEME RİSKİ VARMI ACABA :)

Üye
o zaman çık git kardeşim ne yaptık sana da küfür ediyorsun
hak yiyenlere küfür ediyorum çünkü örnek vercek olursak rekabetçide sagolsun hile açanlar ne rank bırakıyor ne maç kendi takımımdan hile geliyor maçım siliniyor karşı takıma hile geliyor rankım düşüyor BURADA HAK YENİYOR

stay high
Süper Üye
Ödüller
5
Hala undetected mı ?

Süper Üye
Ödüller
7
Sosyal
Arkadaşlar vac yakalıyor mu bu uygulamayı. Birde merak ettiğim bir kaç şey var bilen birisi cevap verirse sevinirim. Sadece topluluk sunucularında oynuyorum ve report edilmediğime eminim, vac yine beni izler mi? Overwatcha düşmek için report gerekiyo hadi report edildim topluluk maplarıyla hiç karşılaşmadım overwatchta orda düşüyo mu?

Ey yüce yaradan bana fantastik bir hayat yaşattın.
Emektar Üye
Ödüller
16
sağolun hocam hala undet. galiba

Üye
Bilen varsa lütfen yazsın.
Arkadaşlar vac yakalıyor mu bu uygulamayı. Birde merak ettiğim bir kaç şey var bilen birisi cevap verirse sevinirim. Sadece topluluk sunucularında oynuyorum ve report edilmediğime eminim, vac yine beni izler mi? Overwatcha düşmek için report gerekiyo hadi report edildim topluluk maplarıyla hiç karşılaşmadım overwatchta orda düşüyo mu?
ben 2 haftadır toplulukta hile açıyom. 2 aydır rekabetçi girmiyorum vac yemedim. yersem yazarım.

Üye
Arkadaşım bu hile ile 7 saatte vac yedi 1 maç atarak. ben ise 2 haftadır oynuyorum sebebi nedir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
  AdBlock Detected
Elbette, reklam engelleme yazılımı, reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarır, ancak aynı zamanda web sitemizin bazı yararlı ve önemli özelliklerini de engeller. Mümkün olan en iyi site deneyimi için lütfen bir dakikanızı ayırarak AdBlocker'ınızı devre dışı bırakın.