Delete temp folder and reopen the launcher try this...When I open the TBE after it load it says ''Key not match Re-open please!'' How do I fix it?
Hayır oyun içinde esc ye bas orda inserte bas.Güzel hile hocam ama insert açınca mouse gelmiyor alt tab yapmak zorunda kalıyorum
Zaten öyle. Oyunu tam ekran pencereli veya pencereli moda al inserte bas ayrı ekran olarak helicektir ama en üstte durduğundan oyun içi gibi olucak. Bu Box ESP den normada ban ihtimalin 30 sa 5-6 ya kadar düşürüyor çünkü sadece başka bir programmış gibi davranıp oyına hiç dokunmuyor yaklaşmıyor bile gloe esp giibi değil...herşeyi yaptım fakat siyah bi ekranın üstüne geliyor menü oyuna geçmiyor
cmd açıp kapanıyo yrdmWow, thank you for this great shit project. GL & HF
Forumda linkini atmama ama steamwiper var. VAC yememiş hesapta dene ardından ise oyundan ve steamdan çık o programı çalıştır. Sonrasında vacsız hesabına girip kullanabilirsin.benim bir sorum olacaktı bneim vac yemiş bir hesabım var birde yememiş var. hileyi vac yemiş hesapta denesem yememiş hesaba bir şey olurmu cevaplarsanız sevinirim
Şu anlık öyle bir tehlike yok ama ücretsiz hile sonuçta. Bir gün bütün hileler vaclanıcak...External ama Normal Vac Yermiyiz OW DEĞİLDE DİĞERİ İŞTE
Öyle olması lazım zaten ama eğer öyle olup menü gelmiyorsa ilgileneceğiz...cmd açıp kapanıyo yrdm
:>Skin hilesi ekleme şansın varmıydı acaba?
Öyle olduktan sonra menü gelmesi lazım. İnsert'e basıp gizle sonrasında ise oyuna dön ve sol üstte oyuna döndükten sonra FPS 'in gözüktüğüne emin ol.Yaaa açıyom yüklediyom cmd açıp kapanıyo
Normal Pencereliye de alabilirsin.Tam ekran pencerilide kasıyor ? tam ekran penceriliye almadan oynasak olurmu
Şunu eklemeyi unutmuşum oyun pencereli veya tam ekran pencereli modda açılmak zorundadır. Bu sizlerin güvenliği için...Güzel hile hocam ama insert açınca mouse gelmiyor alt tab yapmak zorunda kalıyorum