Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
7 HİZMET YILI
Bişe sorabilirmiyim hileye tıklıyom yükle diyom.Dediklerini yaptıktan sonra en son onay başarılı bu sayfayı kapatmayın ve biraz bekelyin lütfen../n bu sayfa kapandığında herşey tamamlanmış olcaka diyo ama yardım saat beklesem bile bişe olmuyo.Çözüm pls

CoreCheat CSGO
Griffin Premium
Ödüller
14
Sosyal
10 HİZMET YILI
Bişe sorabilirmiyim hileye tıklıyom yükle diyom.Dediklerini yaptıktan sonra en son onay başarılı bu sayfayı kapatmayın ve biraz bekelyin lütfen../n bu sayfa kapandığında herşey tamamlanmış olcaka diyo ama yardım saat beklesem bile bişe olmuyo.Çözüm pls
Video geliyor. konuyu takip et

CoreCheat CSGO
Griffin Premium
Ödüller
14
Sosyal
10 HİZMET YILI
Arkadaşlar sonradan gelip konuya bakmayıp saçma yorum yazmaya hazır olup sadece yorumlara bakanlar için video:

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Faceit Girilebilirmi External Geçer Diye Biliyorum Ama

Üye
7 HİZMET YILI
[QUOTE = "cylops, post: 804246, member: 55350"] Delete temp folder and reopen the launcher try this ... [/ QUOTE]
What do you mean i delete temp folder? what folder is it?

Üye
7 HİZMET YILI
@cylops How can I fix the error ''Key not match re-open please'' Do a screenshot please.

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
csgoda tbe cheat hilesi suanda çalışıyor gözüküyor ama yükle diyince bende gelmiyor sebebini bilen varmı ?

Üye
7 HİZMET YILI
CSGO YU AÇIYORUM LOAD DİYORUM MENÜ GELİYOR AYARLARI YAPIYORUM İNSERT TUŞUNA BASIYORUM HİLE AKTİF DEĞİL YARDIM

Üye
8 HİZMET YILI
hileyi ayarlıyorum atölye maplerin falan çalışıyor ama botlardada ama ölüm maçı vb. modlara girdiğimde yüklenme kısmında oyun verileri alınıyor yazdıktan sonra hile crash veriyor.ama oyun devam ediyor. bunun sebebi nedir acaba ? panorama ile ilgilimidir yoksa başka bir sorun mu var.

CoreCheat CSGO
Griffin Premium
Ödüller
14
Sosyal
10 HİZMET YILI
hileyi ayarlıyorum atölye maplerin falan çalışıyor ama botlardada ama ölüm maçı vb. modlara girdiğimde yüklenme kısmında oyun verileri alınıyor yazdıktan sonra hile crash veriyor.ama oyun devam ediyor. bunun sebebi nedir acaba ? panorama ile ilgilimidir yoksa başka bir sorun mu var.
Şöyle yap oyun içi esc bas alt tab at ve oyunun tam ekran pencereli modda olduğundan emin ol. Sonra tekrar alt tab yap oyun donmuş mu diye kontrol et. Donmuşsa kendine gelmesini bekle ve tekrae alt tab yap sonrasında hileyi aç ve yükle de cmd gelip gidicek ardından menü gelicek inserte tıkla ve oyuna dön. Oyunun kendine gelmesini bekle. Gene çökerse gene yap.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...